USB'ye Windows XP kurmak

RİPX_009

Picopat
Arkadaşlar benim 64 GB 3.1 hızında bir USB belleğim var. Buna Windows XP yüklemek istiyorum. Ama yanlış anlaşılmasın Rufus ile yazdırıp format atmak için değil. Yanımda taşımak için gerekiyor. Yavaş olması önemli değil USB'den Boot edip çalıştıracak şekilde. Bunun için wintousb programını denedim ama olmadı. Başka bir program var mı? Şimdiden hepinize teşekkürler

CPU sanallaştırma varsa VirtualBox veya vmvare workstation ile PC üzerinde sanal makine kurulabilir.
[/Raporlamayınız.]

Ben yapabilmiştim fakat Windows 7 ile başardım. Rufus üzerinden de Windows To GO ile yapabilirsin fakat dediğim gibi Windows XP ile olmaz.

Biraz araştırdım hocam şimdi kuruyorum. Teşekkür ederim. Ama bir sorum olacak. Winpe kurduktan sonra Boot ettim diyelim içine program kurabilecek miyim? Attığım doyalar içinde kalıyor mu?

Son düzenleme:
Biraz araştırdım hocam şimdi kuruyorum. Teşekkür ederim. Ama bir sorum olacak. Winpe kurduktan sonra Boot ettim diyelim içine program kurabilecek miyim? Attığım doyalar içinde kalıyor mu?
Hayır. Canlı oturumlarda tüm dosyalar RAM'da depolanır ve yeniden başlatınca kaybolur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…