User Agent Nedir?

Yer
Porto
Sosyal, tarayıcıyı tespit etmek için user agent kullanıyor. Brave, kendine ait bir user agent kullanmıyor ve kullandığı user agent yüzden Chrome olarak algılanıyor. Sizin yapacağınız bir şey yok.

Denemek isterseniz:

User agent tam olarak nedir, mantığı nedir?

User agent tam olarak nedir, mantığı nedir?

Test etmek için bunu kullanabilirsiniz user agent kısaca tarayıcının sitelere bildirdiği tarayıcıdır mesela ben bu eklenti ile Android veya iOS kullandığıma ayarlarsam siteler ona göre görünecektir.

Test etmek için bunu kullanabilirsiniz user agent kısaca tarayıcının sitelere bildirdiği tarayıcıdır mesela ben bu eklenti ile Android veya iOS kullandığıma ayarlarsam siteler ona göre görünecektir.
Sadece şunu anlamadım. Siteler, yani user agent ne kullandığımızı nasıl biliyor? Bilgiyi nasıl alıyor.

Tarayıcının geliştiricisi içine user agent bilgisi koyduysa öyle biliyorlar eklenti ile bunu farklı gösterebiliyorsunuz.
Teşekkürler. Anladım. Konu olmuş mesajlar bu arada.
Tarayıcı ve işletim sistemi bilgisini değiştirmene yarayan Eklenti/Program.
Öğrendim. Konu otomatik oluşturulmuş.

User-Agent Switcher and Manager'ı unuttunuz.
1617890873250.png

Bu arada onu bir önceki konuda söylemiştim ayrı konu olmuş eski konuda bu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı