User benchmark testinde ekran kartı performansı düşük gözüküyor

Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba. Ben kısa zaman önce bir user benchmark testi çalıştırdım ve ekran kartı performansımın %68 olduğunu gördüm. Sıcaklık sorunu yok oyunlardaki FPS'im normal. Diğer benchmark testlerinde de normal. Fakat user benchmark testinde düşük gözüküyor.

1616881622861.png

Sebebini bilen var mı?
Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Değerlerinin güvenilir olmadığı söylenen, sosyalde yasaklı bir site. Dert etmemenizi öneririm oyun performansında bir problem yoksa.
Anladım zaten performans düşüklüğünü gidermek için önerdikleri şey kendi hazırladıkları basit bir O.C videosunu uygulamak. Çok garibime gitmişti O.C bu kadar riskli bir şey iken nasıl insanlara 1 dakikalık video ile yapmalarını öneriyorlar anlamadım.

Merhaba. Ben kısa zaman önce bir user benchmark testi çalıştırdım ve ekran kartı performansımın %68 olduğunu gördüm. Sıcaklık sorunu yok oyunlardaki FPS'im normal. Diğer benchmark testlerinde de normal. Fakat user benchmark testinde düşük gözüküyor.

Eki Görüntüle 944377

Sebebini bilen var mı?
Şimdiden teşekkürler.

CPU veya GPU karşılaştırması yapan sitelere güvenmeyin hocam. Bir ara RX 460 2070'ten iyi gözüküyordu. Siz de böyle hatalara denk gelirseniz sıkıntı

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı