ztvee 76 Centipat Katılım 13 Kasım 2022 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2023 #1 User klasörümde böyle dosyalar var bunlar nedir? Ne işe yarar? Bunları silersem ne olur?
Çözüm Nizel G 5 Ağustos 2023 ztvee 76 dedi: Kurulu. Genişletmek için tıkla... Sorun çözüldü. Github Desktop'un dosyaları.
KS KS ztvee 76 Centipat Katılım 13 Kasım 2022 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2023 #11 Nizel G dedi: Yardım lazım mı? Genişletmek için tıkla... .gitconfig de e-postam ve nickname im var diğerinde de e mail pasword text null gibi yazılar bir var ama herhangi bir şekilde Kaspersky virüs tespit etmedi. Nizel G dedi: Yardım lazım mı? Genişletmek için tıkla... website.dbnin içeriğide şu şekilde. Dosya Ekleri resim_2023-08-05_010415162.png 11,5 KB · Görüntüleme: 42 Artı 0 Eksi
Nizel G dedi: Yardım lazım mı? Genişletmek için tıkla... .gitconfig de e-postam ve nickname im var diğerinde de e mail pasword text null gibi yazılar bir var ama herhangi bir şekilde Kaspersky virüs tespit etmedi. Nizel G dedi: Yardım lazım mı? Genişletmek için tıkla... website.dbnin içeriğide şu şekilde.
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 5 Ağustos 2023 #12 ztvee 76 dedi: .gitconfig de e-postam ve nickname im var Genişletmek için tıkla... Dosya senindir o zaman. Github Desktop programı mı kurulu? Artı 0 Eksi
ztvee 76 dedi: .gitconfig de e-postam ve nickname im var Genişletmek için tıkla... Dosya senindir o zaman. Github Desktop programı mı kurulu?
KS KS ztvee 76 Centipat Katılım 13 Kasım 2022 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2023 #13 Nizel G dedi: Dosya senindir o zaman. Github Desktop programı mı kurulu? Genişletmek için tıkla... kurulu Nizel G dedi: Dosya senindir o zaman. Github Desktop programı mı kurulu? Genişletmek için tıkla... Normalde daha önce yazacaktım ama site bir türlü yazmama izin vermedi anca yazabildim. Artı 0 Eksi
Nizel G dedi: Dosya senindir o zaman. Github Desktop programı mı kurulu? Genişletmek için tıkla... kurulu Nizel G dedi: Dosya senindir o zaman. Github Desktop programı mı kurulu? Genişletmek için tıkla... Normalde daha önce yazacaktım ama site bir türlü yazmama izin vermedi anca yazabildim.
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 5 Ağustos 2023 #14 ztvee 76 dedi: Kurulu. Genişletmek için tıkla... Sorun çözüldü. Github Desktop'un dosyaları. Artı 0 Eksi Çözüm