Merhabalar, bugün SSD'imde hata almaya başladım ve oyun performansım %48 veya %47'lerden % 40'a düştü verilerime. Bakıyorum sadece SSD'imde düşüş bulunmakta.
Bu sorunu nasıl düzeltebilirim?
(Screenshotları bulunmakta)
Düzenleme: Sabah ise bilgisayarıma giriş yaptığımda web sitesinde bile feci kasmalar göründü ve PC takıldı ve kapamak zorunda kaldım, kapanmadı ve sonrasında fişi çektim. Acaba fişten zarar gelmiş midir?
UserBenchmark üzerinden bir şeye bakılmaz. HD Tune ile bad sector taraması ve CrystalDisk ile de okuma yazma hızı taraması yapıp ekran görüntülerini bize atın.
Userbenchmark üzerinden bir şeye bakılmaz. HD Tune ile bad sector taraması ve Crystaldisk ile de okuma yazma hızı taraması yapıp ekran görüntülerini bize atın.
Userbenchmark üzerinden bir şeye bakılmaz. HD Tune ile bad sector taraması ve Crystaldisk ile de okuma yazma hızı taraması yapıp ekran görüntülerini bize atın.
HDtune güncel sürümü 5.75, sitesinden erişilebilir. Ekteki görseller yıllar önceki sürüme ait, v2.55.
Programın o versiyonunun yeterli olduğunu düşünsek bile disk gene sıkıntılı, bendeki mekanik diskin 5.75 sürümünde min. okuması 49MB. Sendeki neredeyse diplemiş. Test yapıp yapmamak sana kalmış.
HD Tune güncel sürümü 5.75, sitesinden erişilebilir. Ekteki görseller yıllar önceki sürüme ait, V2. 55.
Programın o versiyonunun yeterli olduğunu düşünsek bile disk gene sıkıntılı, bendeki mekanik diskin 5.75 sürümünde min. Okuması 49MB. Sendeki neredeyse diplemiş. Test yapıp yapmamak sana kalmış.