Okanesma
Megapat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Asus Rog Strix B550-A Gaming Anakart
Ryzen 5 5600 İşlemci
Kingston Fury Beast RGB 16 GB 3200 MHz DDR4 CL16 (KF432C16BB1A/16) 2x16 Ram Bellek
Kingston KC3000 M.2 SSD
Scythe Ninja 5 İşlemci Soğutucu
Sharkoon Ss-Cool Zero 650W 80+ Gold Atx Güç Kaynağı
ThermalTake Core V71 Kasa
- Meslek
- Öğrenci + Elektronik Teknikeri
Arkadaşlar sistemimdeki garip FPS düşüşleri ve almam gerekenin altında FPS sorunlarım üzerine Benchmark yapmak istedim. Ancak ekran kartı Benchmark yaparken bu şekilde hata verdi. Müsaadenizle link bırakıyorum. Baktıktan sonra lütfen yardımcı olacak arkadaşlar.
Not olarak ekran kartı değiştirdim. Durum hiç değişmedi aynı. PCI-e yuvasını değiştirdim ve orada da aynı. RAM değiştirdim herhangi bir değişiklik olmadı. Format atıldı ve HDD ile SSD değiştirildi durum hep aynı. Şüphelendiğim ve değiştirmediğim parçalar güç kaynağı ve anakart. Anakart yüzünden olduğunu düşünmüyorum ama güç kaynağını test etme imkanı bulamadım. Benchmark Test Sonucu
Not olarak ekran kartı değiştirdim. Durum hiç değişmedi aynı. PCI-e yuvasını değiştirdim ve orada da aynı. RAM değiştirdim herhangi bir değişiklik olmadı. Format atıldı ve HDD ile SSD değiştirildi durum hep aynı. Şüphelendiğim ve değiştirmediğim parçalar güç kaynağı ve anakart. Anakart yüzünden olduğunu düşünmüyorum ama güç kaynağını test etme imkanı bulamadım. Benchmark Test Sonucu