Kurinshi Hectopat Katılım 25 Temmuz 2020 Mesajlar 63 Çözümler 1 17 Aralık 2020 #1 UserBenchmark yaptım fakat sonuçlar kötü mü iyi mi pek anlamadım benden kötü bilgisayarlar daha iyi sonuç alırken benimki bu şekilde. Please click the green human to continue - UserBenchmark Son düzenleyen: Moderatör: 17 Aralık 2020
UserBenchmark yaptım fakat sonuçlar kötü mü iyi mi pek anlamadım benden kötü bilgisayarlar daha iyi sonuç alırken benimki bu şekilde. Please click the green human to continue - UserBenchmark
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 17 Aralık 2020 #2 UserBenchmark.com Sosyal'de yazaklı bir sitedir. Doğru bilgiler vermediği için bu siteyi baz almıyoruz. Burada yaptığınız testler gerçekçi sonuçlar vermez. Bkz. Sosyal kuralları yasaklı siteler. Artı 0 Eksi
UserBenchmark.com Sosyal'de yazaklı bir sitedir. Doğru bilgiler vermediği için bu siteyi baz almıyoruz. Burada yaptığınız testler gerçekçi sonuçlar vermez. Bkz. Sosyal kuralları yasaklı siteler.