USOM Zararlı Bağlantılar Listesi

Güncellenmesi gereken ve insanların görmesi gereken bir konu.
Konuyu daha önce gördüğümde ben de böyle düşünmüştüm. Ceza yerim diye düşünüp vazgeçtim.

Hahahah. Buraya sesli güldüm.

----------------------

@24099

Önemli bir şey fark ettim.
Kaspersky, USOM sitesine girince bas bas bağırıyor. Bu site zararlı diye.

@Murat5038 Sizce neden böyle olabilir?

Buyurun;
Bu da VT raporu.

Yanlış alarm. USOM sitesi temizdir neticede devlet sitesi ve siber güvenlik ile alakalı bir birim. Zararlı bağlantılar listesinden dolayı tehlikeli olarak görmüş olabilir diye düşünüyorum. Kaspersky firmasına yanlış alarm olarak bildirmek en doğrusu.

Dosya Ekleri

• 1569437047385.png
    39,6 KB · Görüntüleme: 70
Yanlış alarm. USOM sitesi temizdir neticede devlet sitesi ve siber güvenlik ile alakalı bir birim. Zararlı bağlantılar listesinden dolayı tehlikeli olarak görmüş olabilir diye düşünüyorum.
KIS 2019'u, KIS 2020 sürümüne güncelledim. Onda da aynı.

Kaspersky firmasına yanlış alarm olarak bildirmek en doğrusu.
Benim yerime siz bildirebilir misiniz acaba?

Bulut korumasında kullanıcılar zararlı diye bildirmiş büyük ihtimal ondan uyarı veriyor. Site zararlı değil tabi ancak içeriğindeki sitelerden dolayı zararlıya bir tıklamayla yakın olabiliyorsunuz Bu yüzden engellemesi de iyi sayılır.

Bu şekilde belirtilse daha iyi olurmuş aslında. "Zararlı site engellendi." deyince, site zararlıymış gibi anlaşılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…