Konuyu daha önce gördüğümde ben de böyle düşünmüştüm. Ceza yerim diye düşünüp vazgeçtim.Güncellenmesi gereken ve insanların görmesi gereken bir konu.
Hahahah. Buraya sesli güldüm.Hortlatalım
Yanlış alarm. USOM sitesi temizdir neticede devlet sitesi ve siber güvenlik ile alakalı bir birim. Zararlı bağlantılar listesinden dolayı tehlikeli olarak görmüş olabilir diye düşünüyorum. Kaspersky firmasına yanlış alarm olarak bildirmek en doğrusu.Konuyu daha önce gördüğümde ben de böyle düşünmüştüm. Ceza yerim diye düşünüp vazgeçtim.
Hahahah. Buraya sesli güldüm.
----------------------
@24099
Eki Görüntüle 441807
Önemli bir şey fark ettim.
Kaspersky, USOM sitesine girince bas bas bağırıyor. Bu site zararlı diye.
Eki Görüntüle 441808
@Murat5038 Sizce neden böyle olabilir?
Buyurun;
Bu da VT raporu.
Konuyu daha önce gördüğümde ben de böyle düşünmüştüm. Ceza yerim diye düşünüp vazgeçtim.
Hahahah. Buraya sesli güldüm.
----------------------
@24099
Eki Görüntüle 441807
Önemli bir şey fark ettim.
Kaspersky, USOM sitesine girince bas bas bağırıyor. Bu site zararlı diye.
Eki Görüntüle 441808
@Murat5038 Sizce neden böyle olabilir?
Buyurun;
Bu da VT raporu.
KIS 2019'u, KIS 2020 sürümüne güncelledim. Onda da aynı.Yanlış alarm. USOM sitesi temizdir neticede devlet sitesi ve siber güvenlik ile alakalı bir birim. Zararlı bağlantılar listesinden dolayı tehlikeli olarak görmüş olabilir diye düşünüyorum.
Benim yerime siz bildirebilir misiniz acaba?Kaspersky firmasına yanlış alarm olarak bildirmek en doğrusu.
Bilgisayar başında değilimKIS 2019'u, KIS 2020 sürümüne güncelledim. Onda da aynı.
Benim yerime siz bildirebilir misiniz acaba?
Bu şekilde belirtilse daha iyi olurmuş aslında. "Zararlı site engellendi." deyince, site zararlıymış gibi anlaşılıyor.Bulut korumasında kullanıcılar zararlı diye bildirmiş büyük ihtimal ondan uyarı veriyor. Site zararlı değil tabii ancak içeriğindeki sitelerden dolayı zararlıya bir tıklamayla yakın olabiliyorsunuz.Bu yüzden engellemesi de iyi sayılır.
Onu Türkçeleştirene demek lazımBu şekilde belirtilse daha iyi olurmuş aslında. "Zararlı site engellendi." deyince, site zararlıymış gibi anlaşılıyor.