USOM Zararlı Bağlantılar Listesi

Makaleler
31
Yer
Artvin
Daha fazla  
Meslek
Bilgi Teknolojileri Bölge Uzmanı
Listeye aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Zararlı Bağlantılar
Kaynak : Ulusal Siber Olaylara Müdahale Merkezi ( USOM)

upload_2015-3-19_17-7-53.png

Umarım yararlı bir paylaşım olur. Teşekkürler. İyi sosyaller.

Güncellenmesi gereken ve insanların görmesi gereken bir konu.
Konuyu daha önce gördüğümde ben de böyle düşünmüştüm. Ceza yerim diye düşünüp vazgeçtim. :D

Hahahah. Buraya sesli güldüm. 😁

----------------------

@24099

Ekran Ağğğğğlıntısı.JPG

Önemli bir şey fark ettim.
Kaspersky, USOM sitesine girince bas bas bağırıyor. Bu site zararlı diye. :)

Eköı.JPG

@Murat5038 Sizce neden böyle olabilir? :)

Buyurun;
Bu da VT raporu.

Konuyu daha önce gördüğümde ben de böyle düşünmüştüm. Ceza yerim diye düşünüp vazgeçtim. :D

Hahahah. Buraya sesli güldüm. 😁

----------------------

@24099

Eki Görüntüle 441807

Önemli bir şey fark ettim.
Kaspersky, USOM sitesine girince bas bas bağırıyor. Bu site zararlı diye. :)

Eki Görüntüle 441808
@Murat5038 Sizce neden böyle olabilir? :)

Buyurun;
Bu da VT raporu.
Yanlış alarm. USOM sitesi temizdir neticede devlet sitesi ve siber güvenlik ile alakalı bir birim. Zararlı bağlantılar listesinden dolayı tehlikeli olarak görmüş olabilir diye düşünüyorum. Kaspersky firmasına yanlış alarm olarak bildirmek en doğrusu.

Dosya Ekleri

• 1569437047385.png
    1569437047385.png
    39,6 KB · Görüntüleme: 70
Yanlış alarm. USOM sitesi temizdir neticede devlet sitesi ve siber güvenlik ile alakalı bir birim. Zararlı bağlantılar listesinden dolayı tehlikeli olarak görmüş olabilir diye düşünüyorum.
KIS 2019'u, KIS 2020 sürümüne güncelledim. Onda da aynı. :D

Kaspersky firmasına yanlış alarm olarak bildirmek en doğrusu.
Benim yerime siz bildirebilir misiniz acaba? :)

KIS 2019'u, KIS 2020 sürümüne güncelledim. Onda da aynı. :D

Benim yerime siz bildirebilir misiniz acaba? :)
Bilgisayar başında değilim :) Daha çok sürümden değil de veritabanı imzalarından düzeltilmesi gerekiyor diye düşünüyorum.

Bulut korumasında kullanıcılar zararlı diye bildirmiş büyük ihtimal ondan uyarı veriyor. Site zararlı değil tabi ancak içeriğindeki sitelerden dolayı zararlıya bir tıklamayla yakın olabiliyorsunuz :) Bu yüzden engellemesi de iyi sayılır.

Bulut korumasında kullanıcılar zararlı diye bildirmiş büyük ihtimal ondan uyarı veriyor. Site zararlı değil tabii ancak içeriğindeki sitelerden dolayı zararlıya bir tıklamayla yakın olabiliyorsunuz. :) Bu yüzden engellemesi de iyi sayılır.
Bu şekilde belirtilse daha iyi olurmuş aslında. "Zararlı site engellendi." deyince, site zararlıymış gibi anlaşılıyor. :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı