eyre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 5.179 Makaleler 2 Çözümler 41 12 Nisan 2021 #11 Yavuz_Çetin dedi: Not 2: Kadınlara ricam telefonlarına kades uygulamasını yüklemeleri. Genişletmek için tıkla... Android için, KADES - Google Play'de Uygulamalar Emniyet Genel MüdürlüÄü Kadın Acil Yardım İhbar Uygulaması play.google.com iOS için, KADES Emniyet Genel Müdürlüğü Kadın Acil Yardım İhbar Uygulaması apps.apple.com
Yavuz_Çetin dedi: Not 2: Kadınlara ricam telefonlarına kades uygulamasını yüklemeleri. Genişletmek için tıkla... Android için, KADES - Google Play'de Uygulamalar Emniyet Genel MüdürlüÄü Kadın Acil Yardım İhbar Uygulaması play.google.com iOS için, KADES Emniyet Genel Müdürlüğü Kadın Acil Yardım İhbar Uygulaması apps.apple.com
phwoonix Decapat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 663 12 Nisan 2021 #12 12 Nisan'ın gerçek olma ihtimali , bu fotoğrafın doğru olma ihtimali ile aynı.
Bakkal amca Picopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 651 Çözümler 1 Yer Bakkalın bodrum katı Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2021 #13 Hocam yani bunu kim yapmışsa akıl sağlığından şüphelenmek lazım. Ayrıca bu günü normal algılayıp faaliyete döken insanlar var.
Hocam yani bunu kim yapmışsa akıl sağlığından şüphelenmek lazım. Ayrıca bu günü normal algılayıp faaliyete döken insanlar var.
Yavuz_Çetin Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.654 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2021 #14 imnotagamer dedi: Ülkede eğitimin olmaması ve ahlak bilgisinin değersizleştirilmesinin sonucu bu. Genişletmek için tıkla... Lütfen gerçek olmasın lütfen.
imnotagamer dedi: Ülkede eğitimin olmaması ve ahlak bilgisinin değersizleştirilmesinin sonucu bu. Genişletmek için tıkla... Lütfen gerçek olmasın lütfen.
egeoz316 Kilopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 9.102 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Ankara 12 Nisan 2021 #15 Hangi üstün zekalı arkadaş bunun mizahını yaptı acaba?
Lynoxthismisha Hectopat Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 231 12 Nisan 2021 #16 imnotagamer dedi: Ülkede eğitimin olmaması ve ahlak bilgisinin değersizleştirilmesinin sonucu bu. Genişletmek için tıkla... Yazık. Cidden bir şey demiyorum. M. Ö insanlar bile bunlardan daha akıllı davranırlar.
imnotagamer dedi: Ülkede eğitimin olmaması ve ahlak bilgisinin değersizleştirilmesinin sonucu bu. Genişletmek için tıkla... Yazık. Cidden bir şey demiyorum. M. Ö insanlar bile bunlardan daha akıllı davranırlar.
hellaboutthat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2019 Mesajlar 1.430 Çözümler 5 12 Nisan 2021 #17 @Lynoxthismisha
LastPlayer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 2.312 Makaleler 2 Çözümler 46 Yer VSCode 12 Nisan 2021 #18
tahamert123 Hectopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 1.781 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Tahiti Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2021 #19 Yavuz_Çetin dedi: Lütfen gerçek olmasın lütfen. Genişletmek için tıkla... Gerçek değil internet üzerinden bir fotoğraf almışlar sadece trol amaçlı.
Yavuz_Çetin dedi: Lütfen gerçek olmasın lütfen. Genişletmek için tıkla... Gerçek değil internet üzerinden bir fotoğraf almışlar sadece trol amaçlı.
kade Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 2.423 Makaleler 2 Çözümler 19 12 Nisan 2021 #20 Niye cinsiyetinizden utanıyorsunuz onu anlayamadım. Yavuz_Çetin dedi: Lütfen gerçek olmasın lütfen. Genişletmek için tıkla... Değil zaten.
Niye cinsiyetinizden utanıyorsunuz onu anlayamadım. Yavuz_Çetin dedi: Lütfen gerçek olmasın lütfen. Genişletmek için tıkla... Değil zaten.