Daha fazla
Konunun üstünden 2 yıl geçmesi konusunda; incelediğim başka bir konunun önerilenler kısmında gördüğüm bir konuydu. Konu eski, hortlamasın diye birşey yazmamıştım ama madem siz yazdınız hemen söyleyeyim:
Bir avuç ergenin feministlerle ve kadınlıklarını pozitif ayrımcılık elde etmek için kullanan kadınlarla dalga geçmek için ortaya çıkarttığı, sahte olduğu inanılmaz derecede bariz olan böyle saçma bir olay hakkında "lütfen gerçek olmasın lütfen" tarzı şeyler yazarak olayı gerçek gibi göstermeye çalışmanız canımı sıktı. Hele ki şu "cinsiyetimden utanıyorum" lafı çok rahatsız etti. Siz cinsiyetiniz adına hiçbir şey yapmadınız, bu cinsiyet üzerinde söz hakkınız yok. Hadi bu olay gerçek sayalım, tecavüz günü diye birşey olsun. Siz bundan utanıyorsanız o sizin sorununuzdur, insan kendi yapmadığı şeyden utanmaz çünkü. Olayı erkekliğe yıkmayın.
Olay özellikle yurtdışında gerçekti dostum. Bazı forumlarda o hafta neler neler oluyordu bir bilsen keşke. Ayrıca içinde bulunduğum grubun yaptığı şey beni ilgilendirir ve bundan istediğim gibi utanabilirim.