Utilman.exe sonrası CMD çalışmıyor

• Konuyu başlatan Ayaz65
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 63

Ayaz65

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, dün bilgisayarıma şifre koydum ve şifreyi eksiksiz bilip yazmama rağmen açılmadı. Sıfırlayıp bulut yükleme yapmayı denedim olmadı bende en son çare olarak utilman.exe ile cmd.exe'yi değiştirip giriş yaptım. Şu anda bilgisayarımda birçok problem var gibi görünüyor. Kaspersky virüs olarak algılıyor utilman.exe'yi, CMD açılmıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim? Hiçbir kaynak göremedim bununla ilgili acil yardım ederseniz çok mutlu olurum, şimdiden teşekkürler.

Güncelleme; powershell'den sfc/scannow yaparak cmd'ye erişim sağladım. Şimdi ne yapacağım ? Şifreyi kırarken yazdığım komutları aynen yazarsam sorun düzelir mi ? Ayrıca başka önerileriniz var mı ?

Dosya Ekleri

• IMG_20251107_230256.jpg
    IMG_20251107_230256.jpg
    303,4 KB · Görüntüleme: 6
  • IMG_20251107_230241.jpg
    IMG_20251107_230241.jpg
    98,8 KB · Görüntüleme: 6
Son düzenleme:
Merhaba, dün bilgisayarıma şifre koydum ve şifreyi eksiksiz bilip yazmama rağmen açılmadı. Sıfırlayıp bulut yükleme yapmayı denedim olmadı bende en son çare olarak utilman.exe ile cmd.exe'yi değiştirip giriş yaptım. Şu anda bilgisayarımda birçok problem var gibi görünüyor. Kaspersky virüs olarak algılıyor utilman.exe'yi, CMD açılmıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim? Hiçbir kaynak göremedim bununla ilgili acil yardım ederseniz çok mutlu olurum, şimdiden teşekkürler.

C:\Windows\System32\'de utilman(CMD) ismini yeniden CMD yap. Utilman1 (tuşun işlevini değiştirmek için koyduğun isim)'i tekrar utilman yap sonra CMD'ye girip SFC /scannow yaz tarama yapsın sonra reset at çözülür.

C:\Windows\System32\'de utilman(CMD) ismini yeniden CMD yap. Utilman1 (tuşun işlevini değiştirmek için koyduğun isim)'i tekrar utilman yap sonra CMD'ye girip SFC /scannow yaz tarama yapsın sonra reset at çözülür.
Powershell'den sfc/scannow yapıp cmd'ye erişim sağladım. CMD açılıyor buradan da direkt scannow yaparsam sorun hallolur mu

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı