Utm ile sanal makine Mac OS X Lion kurulumu nasıl yapılır?

ArdaReis00

Decapat
Yer
Mersin
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, yaklaşık birkaç saat boyunca utm adlı programı kullanarak sanal Mac OS X Lion kurmaya çalışıyorum. DMG dosyasını indirdim ve sanal makineyi kurdum, ancak çalıştırdıktan sonra UEFI ekranıyla karşılaşıyorum. Fotoğrafını atarım, gördüğünüz gibi ekranda şunu diyor startup. Nsh'yi atlamak istiyorsanız 5 saniye içinde ESC tuşuna basın. Ayrıca, devam etmek istiyorsanız herhangi bir tuşa basın. Burada denenebilecek üç şeyi denedim, ancak sonuç her seferinde aynı. Ya 5 saniye içinde ESC tuşuna basmamı bekliyor ya da ESC harici başka bir tuşa basmamı istiyor, ya da hiçbir şey yapmadan beklememi istiyor. Bu ekranı gördükten sonra ne yapacağımı bilemiyordum. Tek öğrendiğim şey, 'exit' adında bir komut buldum. Bu komutu yazdığımda, bilgisayarın özellikleriyle ilgili bir dil seçmemi isteyen 'device Manager', 'Boot Manager' ve 'boot maintenance Manager' gibi özel ayarlar bulunan bir yer.

Arkadaşlar düzeltme yapmak istiyorum sorunu bir şekilde çözdüm ama şimdi şöyle bir sorun ile karşılaştım.

Dosya Ekleri

• Ekran Resmi 2024-06-09 15.44.00.png
    Ekran Resmi 2024-06-09 15.44.00.png
    253,4 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı