Çözüldü Utorrent bir türlü indiremiyorum

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet utoorent offical sitesinden indirmedim programı tamindir'den indirdim girmediği için bu arada dns adresini senin söylediğin gibi yaptım evet sitesine rahatça girdi. Fakat hala resimdeki terminatör Salvation videgame'i indiremiyorum birde başka bir torrent deneyeyim...

#Murat5038 senin dediğini'de yaptım vve google'ımı kaldırırp kurdum bahsetdiğin şey buysa yapmış olmam gerekir... ama dediğim gib hala resimdeki torrent'i indiremiyorum birde başka torrent'ler deneyeyim. Bu arada yönetiçi browser'im ınternet Exproler 12.

Dediğin dns adresini yaptım ve evet sitesine rahatça girebildim fakat hayla resimdeki Terminatör videogame inmiyor ama arkadaşın verdiği link'deki musik indi.Boyutuyla alakalı olabilir diyorum önceden 16Gb'lik şeyi indiriyodu şimdi noldu bende anlamadım... Bir baska torrent denedim gene aynı sorun bu'da 4gb nfs Run idi. Bit Torrent'mi denesem acaba ? Ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bak, sen en iyisi aynı torrent'i başka bir torrent sitesinden indir.
NOT: Sorun boyuta değil torrent dosyasında veya gerçektende dağıtan yok.

Denedim aynı oyunu, yine aynı sorun bıktım artık ya !

Seeder'ımda var. Sorun nerede bir türlü anlayamadım :(

Sorunu Çözdüm teşekkürler sorunun çözümünü kendim yaptım. Şu şekilde ben utorrent'i tamindir'den "günçel olmayan" bir şekilde indirmistim.Orjinal site'sine girmiyordu sonradan bir link buldum ve o link'den indirdiğimde düzeldi o link:

μTorrent® (uTorrent) - (çok) küçük bir BitTorrent istemcisi bu link'den indirirseniz sorun cıkmaz önemli değil :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı