uTorrent eşlere bağlanılıyorda kalıyor

thevolker

Kilopat
Merhabalar. 2-3 hafta öncesine kadar hiçbir sıkıntı yoktu. Şu an hiçbir şey indiremiyorum torrentlerden. Her türlü tracker denedim. Trackera ihtiyaç olmadan indirilen golden torrentler bile inmiyor. Eşlere bağlanıyorda kalıyor. Resim ektedir.

Lütfen yardım ediniz.

sccccccccccccccccccc1.png

Güvenlik duvarından uTorrent veya komple Torrent ağlar izinli mi bir kontrol et.

Ek olarak uTorrent veya BitTorrent gibi sırf bloatware yazılımlar kullanmayın. Açık kaynaklı ve tek işi "Torrent" olan picoTorrent gibi alternatifler kullanın.

Son olarak, indireceğiniz dosya ile alakalı olarak: Microsoft'un resmi Office 2019 ISO imajı var zaten. Onu kullanın, saçma saçma modifiye edilmiş imajlar kullanmayın.
Ama korsan bir şey indirmek için.
Torrent yasal bir platform ve arabirimdir. Belki aklına ekran görüntüsü almak için yasal bir torrent dağıtımı gelmemiştir? Biliyorsanız yasal olan yöntemini, onu tavsiye edin gidin. Yoksa boş yapmanızın (sadece size hedef değil bu dediğim) manası yok.

qBitTorrent kullanın. Daha hızlı, daha iyi, daha güvenli, sorun çözülebilir.
Eğer modem veya firewall üzerinden komple Torrent protokolü yasaklanmışsa hiçbir yöntem ve program Torrent ağı üzerinden bir dosya indirmenize olanak sağlamaz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı