uTorrent güvenilir mi?

İlk kısmına katılmıyorum, uTorrent kullanılmaması gereken bir program.
Geçmişite kripto mining programı bundlelayan, reklam dolu, kapalı kaynak bir program. qBittorrent gibi iyi bir alternatifi varken kullanılmamalı.

uTorrent kullanılmasını savunmuyorum. qBittorrent kullanılmasını öneriyorum. Fakat arkadaş güvenilir olup olmadığını sormuş. Yüklerken onun dışında yüklenen programlar isteğe bağlı, kullanıcı dikkat ederse yüklenmiyor. Reklam göstermesi de zararlı olduğunu göstermiyor.

uTorrent kullanılmasını savunmuyorum. qBittorrent kullanılmasını öneriyorum. Fakat arkadaş güvenilir olup olmadığını sormuş. Yüklerken onun dışında yüklenen programlar isteğe bağlı, kullanıcı dikkat ederse yüklenmiyor. Reklam göstermesi de zararlı olduğunu göstermiyor.

FitGirl kendini kanıtlamış.

İlk kısmına katılmıyorum, uTorrent kullanılmaması gereken bir program.
Geçmişite kripto mining programı bundlelayan, reklam dolu, kapalı kaynak bir program. qBittorrent gibi iyi bir alternatifi varken kullanılmamalı.

Geri fikrimi değişip bittorentten indirdim oyunu da oyunindir VIP'ten aldım ama birisi orijinal FitGirl sitesinden deneyin demiş diye oradan alacağım.

FitGirl kendini kanıtlamış.
sitesinin linkini paylaşır mısınız

O site hakkında pek bilgim yok ancak güvenilir bir siteye benzemiyor, FitGirl veya dodı'den indirebilirsen daha iyi olur orijinal sitelerinden indirmek kaydıyla.

Torrent'te şey yazıyor god of war (FitGirl repack) böyle.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı