uTorrent kurulmuyor

gragas01

Femtopat
Daha fazla  
Bu attığım hatayı alıyorum nasıl çözebilirim? Sistem gerekiyorsa yazabilirim.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-09-30 190056.png
    Ekran görüntüsü 2024-09-30 190056.png
    6,3 KB · Görüntüleme: 60
Utweb halini mi kuruyorsunuz yoksa klasik halini mi? Klasik hali yerine web halini eğer web hali ise BitTorrent'i öneririm.
hiç kullanmadım bu uygulamayı.Yüklerken bunu diyor hep çözümde bulamadım hiç

Tam emin değilim ama izniniz olmadan madencilik yapıldığına dair bir yazı okumuştum bir araştırın bence.
bakacağım hemen

Bu attığım hatayı alıyorum nasıl çözebilirim? Sistem gerekiyorsa yazabilirim.

Sorun tekrar ediyorsa qBittorrent kullanın daha hızlıdır ve açık kaynak kodludur.

Torrent konusuna pek ilgili olmasam da açık kaynaklı ve daha fonksiyonel bir Torrent istemcisi olan qBitTorrent'i öneririm (Başka alternatifler de mevcut). Ayrıca, artık pek çok Torrent istemcisinin web versiyonları da bulunduğundan, dilediğiniz Torrent işlemlerinizi daha hızlı ve pratik bir şekilde halledebilirsiniz.

Sorun tekrar ediyorsa qBittorrent kullanın daha hızlıdır ve açık kaynak kodludur.
hepsinde aynısını veriyor maalesef

Torrent konusuna pek ilgili olmasam da açık kaynaklı ve daha fonksiyonel bir Torrent istemcisi olan qBitTorrent'i öneririm (Başka alternatifler de mevcut). Ayrıca, artık pek çok Torrent istemcisinin web versiyonları da bulunduğundan, dilediğiniz Torrent işlemlerinizi daha hızlı ve pratik bir şekilde halledebilirsiniz.
onada bakayım bit ve u yu denemiştim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı