KırAtlıLiberal Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 3.320 Çözümler 13 15 Ocak 2021 #11 312971 dedi: Hocam sakin olun. Torrente laf söylemedim. Fakat CIA olayına gelince biraz şüphelerim var. Genişletmek için tıkla... Laf söyletmem o kadar! O olmasa internetin bir önemi yok. (!)
312971 dedi: Hocam sakin olun. Torrente laf söylemedim. Fakat CIA olayına gelince biraz şüphelerim var. Genişletmek için tıkla... Laf söyletmem o kadar! O olmasa internetin bir önemi yok. (!)
3 312971 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 2.985 Makaleler 4 Çözümler 19 15 Ocak 2021 #12 KırAtlıLiberal dedi: Laf söyletmem o kadar! O olmasa internetin bir önemi yok. (!) Genişletmek için tıkla... Torrent abartılıyor hocam.
KırAtlıLiberal dedi: Laf söyletmem o kadar! O olmasa internetin bir önemi yok. (!) Genişletmek için tıkla... Torrent abartılıyor hocam.
Akif9748 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ocak 2020 Mesajlar 4.639 Makaleler 18 Çözümler 58 15 Ocak 2021 #13 KırAtlıLiberal dedi: Evet kardeşim, CIA bizi kameradan izliyor ne yaptıklarımıza bakıyor. Torrent zararlı değil, Torrent'den indirilen bazı uygulamalar zararlı. Genişletmek için tıkla... Tabi izliyor, onların da para vermeden oyun oy... yani *.torrent indirmeye hakkı var.
KırAtlıLiberal dedi: Evet kardeşim, CIA bizi kameradan izliyor ne yaptıklarımıza bakıyor. Torrent zararlı değil, Torrent'den indirilen bazı uygulamalar zararlı. Genişletmek için tıkla... Tabi izliyor, onların da para vermeden oyun oy... yani *.torrent indirmeye hakkı var.
BazuKom Hectopat Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 440 Çözümler 2 16 Kasım 2024 #14 Konu üzerinden 3 yıl geçmiş ama şöyle bir video ile karşılaştım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Konu üzerinden 3 yıl geçmiş ama şöyle bir video ile karşılaştım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et