uTorrent Mining Yaptı Mı?

Antivirüs ile taratın.
uTorrent kullanıyorsunuz, çok güvenli bir program değildir. Alternatiflere yönelin.
Arkadasa katiliyorum. uTorrent`in miner virusu bulundurma gecmisi var. qBittorrent yukleyin.

Yanlış bilgilendirme, Torrent virüslü bir program değildir.
`uTorrent silently installs crypto currency miner` diye bir aratma yaparsan oyle bir sey oldugunu gorursun.

Hayir uTorrent`in mining virusu bulundurma gecmisi var. Lutfen arastirin.

UTorrent'ya BitTorrent zararlı bir yazılım değil, Pro sürümüne yükselten Crack'in içinde mining yapan virüs var/dı. Genelde crack yapıldığı için bu şekil anılmaya başlandı.
Hayir, Direkt uTorrent`in virus bulundurma gecmisi var. Internette arastirma yaparak kaynagini bulabilirsiniz.

Bu Torrent'ler güvenilir midir yani?

İndirmemeni öneririm Torrent eski zamanlarda galiba 2016 dosyalarında mining yapma şeyi bulundu die biliyorum şu anda da mining değil de büyük ihtimal bir virus vardır.

Antivirüs ile taratın.
uTorrent kullanıyorsunuz, çok güvenli bir program değildir. Alternatiflere yönelin.
uTorrent sadece bazı güvenlik açıkları bulunduruyor. Bu da çok ciddi güvenlik açıkları değil. 30 GB RAM'in yüzde 90'ını kullandırtacak bir virüs bulaştıramaz uTorrent. Bulaştırsa bulaştırsa AdWare bulaştırır.

Tabii 30GB RAM de kullanmaz. Ben bir virüs olduğunu düşünmüyorum arkadaşta.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…