Utorrent sonrası internet mahvoldu

Yer
Çanakkale
Daha fazla  
Meslek
Küçük Girişimci
Merhaba, arkadaşlar utorrent üzerinden bir film indiriyordum ve filmin içeriğinde yer alan tracker listesini girdim daha sonra internetimde yavaşlama ve bağlantı problemleri başladı. Problemler şöyle facebook.com, twitter.com, tuttur.com, support.google.com bu sitelere girmiyor ve daha fazlası şeklinde gidiyor. Türk Telekom'u aradım bağlantınızda problem yok denildi. 4 farklı cihazdan bu web sitelerine erişmeyi denedim ama sonuç aynıydı. Bu ve giremediğim tüm siteler mobil Türk Telekom internetiyle erişim sağlayabiliyorum sorun neden kaynaklanıyor olabilir nasıl çözerim? Modemi en az 3-4 defa resetledim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aramaya Kaynak İzleyici yazıp. Ağ kısmından değerlere bakabilir misin? İnterneti kullanan uygulamaları görebilirsin varsa.
1587618156003.png

Büyük ihtimal dosya gönderme limitiniz sınırsız olarak ayarlı. Onu 10 olarak ayarlayın. Ayrıca yine aşırı yavaş ise aynı yerde indirme hızını da limitleyebilirsiniz.

Seçenekler > Tercihler > Bant Genişliği

11111.jpg

Aramaya Kaynak İzleyici yazıp. Ağ kısmından değerlere bakabilir misin? İnterneti kullanan uygulamaları görebilirsin varsa.
Eki Görüntüle 543445
Şuan baktım sizdekiyle hemen hemen aynı.
Göndermeyi durdurun indirdiğiniz dosyalardan. Gönderme yaptığı için uTorrent bu hatayı almanız muhtemeldir.
uTorrent'le bir problem yok hocam problem filmi indirdikten sonra başladı. Programı komple sildim.
Büyük ihtimal dosya gönderme limitiniz sınırsız olarak ayarlı. Onu 10 olarak ayarlayın. Ayrıca yine aşırı yavaş ise aynı yerde indirme hızını da limitleyebilirsiniz.

Seçenekler > Tercihler > Bant Genişliği

Eki Görüntüle 543446

Sorun uTorrent değil hocam bir kaç yere bakmak vs hatayı bulmama yardımcı oldu. Aslında pek hata denemez bölgesel olarak TTNET'in bir sıkıntısı var aynı sorunu yaşayan bir kişiyle daha görüştüm aynı bölgedeki. Sanırım bölgesel problem var müşteri hizmetlerini aradım ama sorun yok diyorlar. Şuan Google.com'da arama dahi yapmıyor.

Şu an Adana ilinde de aynı sorun var. Bağlantı belirli bir süre kesiliyor, sonra normale dönüyor. Hangi kritere göre bunu yapıyorlar belli değil. İnternetin boğazını sıkıp sıkıp bırakıyorlar. Hiç kimse programlar da uygulamalar da boşuna sorun aramasın.

Şu an Adana ilinde de aynı sorun var. Bağlantı belirli bir süre kesiliyor, sonra normale dönüyor. Hangi kritere göre bunu yapıyorlar belli değil. İnternetin boğazını sıkıp sıkıp bırakıyorlar. Hiç kimse programlar da uygulamalar da boşuna sorun aramasın.
Merhaba, ben örnek olarak veriyorum bazı sitelere girmiyordu facebook.com,tuttur.com gibi support.google.com gibi instagram gibi sizde de buna benzer bir sorun mu vardı?
Sanırsam emin olmamakla birlikte düzelttiler.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı