Bugün sildim ama virüs çıktı ve Windows Defender'dan düşük virüs çıktı. VirusTotal virüs diyor ama Google ve bazı kullanıcılar false positive diyorlar.
Ben çok fazla kullandım uTorrent virüs değil indirdiğiniz oyunda virüs olabilir güvenilir kaynaklardan veya orijinal indirmeye çalışın tabii bu fiyatlarda orijinal zor ama en azından güvenli kaynaklardan indirin.
Kurulum esnasında reklam amaçlı uygulama yükleyebiliyor. Ayrıca içerisinde reklam barındırıyor. Bu reklamlar tarayıcı veya sistemden çekilen veriye göre olmadığından, dolandırıcı veya uygunsuz bir reklamla karşılaşabilirsiniz.
Daha iyi alternatifleri varken uTorrent kullanmak saçma diyebilirim. En son 2010-2012 civarında kullanmışımdır. O zamanlar internet üzerinde, alternatif yazılımlar daha azdı veya iyi reklam yapamıyordu. Şu an ihtiyacım olan bir yazılımı ilk olarak ''uTorrent(uygulama adı) alternativeto'' diyerek aratıyorum. Alternatifleri hakkında beğeniler, açık kaynak, düzenli güncelleme, basitlik vb. önemli oluyor.
The best µTorrent alternatives are qBittorrent, Transmission and Deluge. Our crowd-sourced lists contains more than 50 apps similar to µTorrent for Windows, Mac, Linux, Android and more.
Ayrıca şu aralar dijital satışı olmayan eski oyunları My Abadonware gibi sitelerden indiriyorum. Bu korsan olarak algılanmasın. ABD vb. korsana giriyor ama onlarda da bu oyunların satışının olmaması tartışılıyor. Umarım bu konuda atılım yaparlar da saçma yollara başvurmak durumunda kalmayız. O oyunları Daemoon Tools yerine Virtual Clone Drive ile DVD olarak okutuyorum.
Mount ISO files with Virtual CloneDrive and use them like a physical drive. Virtual CloneDrive is freeware and has been downloaded more than 10,000,000 times!
www.elby.ch
Daha basit ve para falan istemiyor. Yani amacınıza uygun her uygulamanın, daha iyisini bulmak mümkün.