uTorrent virüslü müdür?

Ben çok fazla kullandım uTorrent virüs değil indirdiğiniz oyunda virüs olabilir güvenilir kaynaklardan veya orijinal indirmeye çalışın tabii bu fiyatlarda orijinal zor ama en azından güvenli kaynaklardan indirin.

Kurulum esnasında reklam amaçlı uygulama yükleyebiliyor. Ayrıca içerisinde reklam barındırıyor. Bu reklamlar tarayıcı veya sistemden çekilen veriye göre olmadığından, dolandırıcı veya uygunsuz bir reklamla karşılaşabilirsiniz.

Daha iyi alternatifleri varken uTorrent kullanmak saçma diyebilirim. En son 2010-2012 civarında kullanmışımdır. O zamanlar internet üzerinde, alternatif yazılımlar daha azdı veya iyi reklam yapamıyordu. Şu an ihtiyacım olan bir yazılımı ilk olarak ''uTorrent(uygulama adı) alternativeto'' diyerek aratıyorum. Alternatifleri hakkında beğeniler, açık kaynak, düzenli güncelleme, basitlik vb. önemli oluyor.

qBittorrent, Transmission veya Deluge kullanın.

Ayrıca şu aralar dijital satışı olmayan eski oyunları My Abadonware gibi sitelerden indiriyorum. Bu korsan olarak algılanmasın. ABD vb. korsana giriyor ama onlarda da bu oyunların satışının olmaması tartışılıyor. Umarım bu konuda atılım yaparlar da saçma yollara başvurmak durumunda kalmayız. O oyunları Daemoon Tools yerine Virtual Clone Drive ile DVD olarak okutuyorum.

Daha basit ve para falan istemiyor. Yani amacınıza uygun her uygulamanın, daha iyisini bulmak mümkün.

Kendi sitesinden indirdiysen virüs olduğunu sanmıyorum hocam.
Kendi sitesinden indirdim hocam

Utorrent virüs değildir. Utorrent aracılığıyla indirilen crackli oyunlar virüslüdür. Bilmediğiniz yerden kesinlikle oyun indirmeyin.
İndir 1ay geçti oyun filan indirmedim öyle duruyordu. Sonra sildim ve sildikten sonra çıktı Win defenderda düşük virüs yazıodu

Hayır virüs değil.
Win defenderda da virüs çıktı hocam

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı