bayçözücü Decapat Katılım 6 Eylül 2021 Mesajlar 192 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2024 #1 Selam. UTorrent'den GTA 4 indirmeyi düşünüyorum virüslüyse indirmeyeceğim yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Şubat 2024
Selam. UTorrent'den GTA 4 indirmeyi düşünüyorum virüslüyse indirmeyeceğim yardımcı olursanız sevinirim.
jxi Centipat Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 107 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2024 #2 bayçözücü dedi: Selam. UTorrent'den GTA 4 indirmeyi düşünüyorum virüslüyse indirmeyeceğim yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Utorent virüslü değil diye biliyorum. Utorent uygulamasını nereden indiriyorsun linkini at. Ve önerim qbittorent. Ayrıca crack oyunu önermiyorum.
bayçözücü dedi: Selam. UTorrent'den GTA 4 indirmeyi düşünüyorum virüslüyse indirmeyeceğim yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Utorent virüslü değil diye biliyorum. Utorent uygulamasını nereden indiriyorsun linkini at. Ve önerim qbittorent. Ayrıca crack oyunu önermiyorum.
4llame Picopat Katılım 23 Ocak 2024 Mesajlar 129 Çözümler 1 1 Şubat 2024 #3 bayçözücü dedi: Selam. UTorrent'den GTA 4 indirmeyi düşünüyorum virüslüyse indirmeyeceğim yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... UTorrent virüslü değildir. Ama UTorrent üzerinden indireceğiniz oyunda virüs olabilir.
bayçözücü dedi: Selam. UTorrent'den GTA 4 indirmeyi düşünüyorum virüslüyse indirmeyeceğim yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... UTorrent virüslü değildir. Ama UTorrent üzerinden indireceğiniz oyunda virüs olabilir.
S sametx36 Decapat Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 146 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2024 #4 4llame dedi: uTorrent virüslü değildir. Ama uTorrent üzerinden indireceğiniz oyunda virüs olabilir. Genişletmek için tıkla... Bu demek olur ki UTorrent'ten virüs kapabilirsin
4llame dedi: uTorrent virüslü değildir. Ama uTorrent üzerinden indireceğiniz oyunda virüs olabilir. Genişletmek için tıkla... Bu demek olur ki UTorrent'ten virüs kapabilirsin
4llame Picopat Katılım 23 Ocak 2024 Mesajlar 129 Çözümler 1 1 Şubat 2024 #5 sametx36 dedi: Bu demek olur ki UTorrent'ten virüs kapabilirsin Genişletmek için tıkla... Yani, mantıken evet ama UTorrent'in kendisi virüslü değil sonuçta.
sametx36 dedi: Bu demek olur ki UTorrent'ten virüs kapabilirsin Genişletmek için tıkla... Yani, mantıken evet ama UTorrent'in kendisi virüslü değil sonuçta.
G. Sara Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 1.601 Makaleler 1 Çözümler 2 1 Şubat 2024 #6 Crack oyun önermiyorum hiç bir şekilde. Ama soracak olursanız uTorrent virüslü değildir.
bayçözücü Decapat Katılım 6 Eylül 2021 Mesajlar 192 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2024 #7 G. Sara dedi: Crack oyun önermiyorum hiçbir şekilde. Ama soracak olursanız uTorrent virüslü değildir. Genişletmek için tıkla... Durumum yok üstat param olsa Steam'dan alırdım GTA 4'dü fakat imkan yok işte.
G. Sara dedi: Crack oyun önermiyorum hiçbir şekilde. Ama soracak olursanız uTorrent virüslü değildir. Genişletmek için tıkla... Durumum yok üstat param olsa Steam'dan alırdım GTA 4'dü fakat imkan yok işte.
Virifus Decapat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 157 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 5500XT 8gb 16 GB 3200Mhz DDR4 dual channel Ram B450M S2H Anakart Ryzen 5 3600 İşlemci XTC 80Plus Silver 600W Psu Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Şubat 2024 #8 Ben uTorrent üzerinden Red Dead Redemption 2 indirdim , 77.2 gb boyutu vardı ve herhangi bir sorun yaşamadım bilgisayarımda 3 aydır.
Ben uTorrent üzerinden Red Dead Redemption 2 indirdim , 77.2 gb boyutu vardı ve herhangi bir sorun yaşamadım bilgisayarımda 3 aydır.
Emin Ali Decapat Katılım 12 Eylül 2023 Mesajlar 212 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2024 #9 Yanlış bilgi Crack oyun indirmeni önermem PC'ni berbat edersin. Hiçbir antivirüs programi goremez virüsleri. PC'nde mining yapilir verilerin calinir her şey basina gelebilir o yüzden asla onermiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Şubat 2024
Crack oyun indirmeni önermem PC'ni berbat edersin. Hiçbir antivirüs programi goremez virüsleri. PC'nde mining yapilir verilerin calinir her şey basina gelebilir o yüzden asla onermiyorum.
Virifus Decapat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 157 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 5500XT 8gb 16 GB 3200Mhz DDR4 dual channel Ram B450M S2H Anakart Ryzen 5 3600 İşlemci XTC 80Plus Silver 600W Psu Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Şubat 2024 #10 Zaten yalnızca RDR 2 indirdim ona da mecburdum, farklı bir crack oyunum yok. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Şubat 2024