5 573734 Decipat Katılım 12 Ağustos 2022 Mesajlar 1.265 Makaleler 3 Çözümler 6 1 Şubat 2024 #31 bayçözücü dedi: Selam. UTorrent'den GTA 4 indirmeyi düşünüyorum virüslüyse indirmeyeceğim yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Evet virüslüdür.
bayçözücü dedi: Selam. UTorrent'den GTA 4 indirmeyi düşünüyorum virüslüyse indirmeyeceğim yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Evet virüslüdür.
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.197 Makaleler 17 Çözümler 469 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2024 #32 uTorrent adware gibi bir şey oldu artık. uTorrent yerine qBitTorrent kullanmak daha mantıklı. Ama prensipte virüs değil. Torrent programları içerisinde indirdiğiniz dosyalar virüslü olabilir.
uTorrent adware gibi bir şey oldu artık. uTorrent yerine qBitTorrent kullanmak daha mantıklı. Ama prensipte virüs değil. Torrent programları içerisinde indirdiğiniz dosyalar virüslü olabilir.
Emin Ali Decapat Katılım 12 Eylül 2023 Mesajlar 212 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2024 #33 Sadece UTorrent'i kurdum ve bulduğu şeyler bunlar yani güvenmeyin PC nizi çöp etmeyin. Dosya Ekleri IMG20240202002008.jpg 160,1 KB · Görüntüleme: 38
TechnoMan19 Femtopat Katılım 22 Ocak 2024 Mesajlar 139 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2024 #34 Emin Ali dedi: Sadece UTorrent'i kurdum ve bulduğu şeyler bunlar yani güvenmeyin PC nizi çöp etmeyin. Genişletmek için tıkla... Bunların hepsi PUP yani yazılım bunu istemeyeceğinizi düşünerek bunları gösteriyor.
Emin Ali dedi: Sadece UTorrent'i kurdum ve bulduğu şeyler bunlar yani güvenmeyin PC nizi çöp etmeyin. Genişletmek için tıkla... Bunların hepsi PUP yani yazılım bunu istemeyeceğinizi düşünerek bunları gösteriyor.
K Kuzey2328 Femtopat Katılım 21 Ağustos 2025 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2025 #35 jxi dedi: Utorent virüslü değil diye biliyorum. Utorent uygulamasını nereden indiriyorsun linkini at. Ve önerim qbittorent. Ayrıca crack oyunu önermiyorum. Genişletmek için tıkla... virüslü
jxi dedi: Utorent virüslü değil diye biliyorum. Utorent uygulamasını nereden indiriyorsun linkini at. Ve önerim qbittorent. Ayrıca crack oyunu önermiyorum. Genişletmek için tıkla... virüslü
Kayra342727 Hectopat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 4.602 Çözümler 25 Yer Konsantiniyye 21 Ağustos 2025 #36 Emin Ali dedi: Sadece UTorrent'i kurdum ve bulduğu şeyler bunlar yani güvenmeyin PC nizi çöp etmeyin. Genişletmek için tıkla... Bunlar false-positive. Yıllardır ben kullanıyorum benim ki niye çöp olmadı acaba.
Emin Ali dedi: Sadece UTorrent'i kurdum ve bulduğu şeyler bunlar yani güvenmeyin PC nizi çöp etmeyin. Genişletmek için tıkla... Bunlar false-positive. Yıllardır ben kullanıyorum benim ki niye çöp olmadı acaba.