uTorrent'in Açılışın Ardından Başlaması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Windows 10 kullanıyorum ve en güncel sisteme sahibim.

uTorrent'in yerleşik ayarlarından ve Başlangıç'tan açılışta başlama özelliğini devre dışı bırakmama rağmen her açılış sonrası uTorrent çalışmaya başlıyor.

Güncelleme mi beklemek gerek yoksa başka bir ayara mı bakmalıyım?

Bu sorunu yaşayan başka bir arkadaş var mı?

Gelişmiş Ayarlar'dan tüm Ads Banner'larını kapatabiliyorsun.

İnternet gezintisinde Chrome ne ise P2P platformda uTorrent odur. :D

Yine de Deluge önerisi için teşekkürler. :D

Görev Yöneticisi yöntemini akşam deneyeceğim, oraya hiç bakmamıştım.

Windows hizmetleri dışındaki tüm hizmetleri daha önce kapatmıştım Painkiller, teşekkürler yine de.

Windows 10 kullanıyorum ve en güncel sisteme sahibim.

uTorrent'in yerleşik ayarlarından ve Başlangıç'tan açılışta başlama özelliğini devre dışı bırakmama rağmen her açılış sonrası uTorrent çalışmaya başlıyor.

Güncelleme mi beklemek gerek yoksa başka bir ayara mı bakmalıyım?

Bu sorunu yaşayan başka bir arkadaş var mı?
Evet. Aynı sorunu ben de yaşıyorum.

Görev Yöneticisi > Başlangıç sekmesinden devre dışı bırakın.
Bu sorunu ben de yaşıyorum. Görev yöneticisine baktım ama devre dışı bırakmak isteyecektim ki, uTorrent diye göremedim.

Bazı tanımadığım hizmetlerle karşılaştım, Görev Yöneticisi - Başlangıç'ta. Onları kapattım. Belki uTorrent ile alakalı olabilir. Umarım çözülmüştür. :D @MF

Ömer Bey ben genelde zaten bu fonksiyonu CCleaner üzerinden kullanıyordum fakat programın 3. Parti doğasından mı olsa gerek nedir, şaşırdım hala bazı uygulamaların / hizmetlerin açılışta aktif olduğunu görünce. @Om3rDoruk

Son düzenleyen: Moderatör:
Bazı tanımadığım hizmetlerle karşılaştım, Görev Yöneticisi - Başlangıç'ta. Onları kapattım. Belki uTorrent ile alakalı olabilir. Umarım çözülmüştür. :D @MF

Ömer Bey ben genelde zaten bu fonksiyonu CCleaner üzerinden kullanıyordum fakat programın 3. Parti doğasından mı olsa gerek nedir, şaşırdım hala bazı uygulamaların / hizmetlerin açılışta aktif olduğunu görünce. @Om3rDoruk
Ben yıllardır bu işlemi CCleaner üzerinden yapıyorum ancak bir sorun yaşamadım. Sorun bence uTorrent programından kaynaklanıyor olabilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı