UV yerine OV yaptım ve PC siyah ekranda kalıyor

Bi' aralar 1.46-1.47V'da bile kullanmıştım bir kaç hafta 🙂

Ne demişler: Korkanın çocuğu olmaz!
0.992 Voltu görebildim. :) Son gelen BIOS sürümü ile yavaş yavaş düzeltiyorlar sanırsam. Ha belki de "Dengeli" modunun da önemi vardır. Ryzen Balanced'i kullanırken boşta bile sürekli 1.3-1.4 arası çalışıyordu.

Yüksek voltajdan dolayı bileşenleriniz zarar görmüş olabilir. BIOS'a girebiliyorsanız sıfırlayıp, tekrar dener misiniz? BIOS giriş yapamıyorsanız, BIOS pilini çıkartıp bir süre bekledikten sonra yeniden takınız. BIOS sıfırlama işleminden sonra düzelmezse...
Biosu sıfırladım yine aynı sorun düzelmedi... pilini çıkartmaya korkuyorum. :(

Hangi değerle oynadın düzgünce açıklar, sistemini detaylıca yazar mısın?
Sistemim amd ryzen 5 2600 msi rx 580 8 gb oc core performance boost u devre dışı bıraktım cpu core voltage i 1150 den 1275 e çektim sıfırlamama rağmen aynı sorun...
Keşke neyin voltajını uçurduğunu da yazsaydın. Core ise ve işlemci Ryzen'se sıkıntı olacağını sanmıyorum galiba bellek kontrolcüsüne yaptın.
Core performance boostu devre dışı bırakıp cpu voltageyi 1150 den 1275 e çektim işlemci amd ryzen 5 2600

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı