Jiyunotameni
Hectopat
Daha fazla
Selamünaleyküm, hayırlı günler arkadaşlar.
Fastfood restorantında yağlı ve kaygan zeminlerde kaymayacak hafif, yazlık iş güvenliği ayakkabısı arıyorum.
İnternetten birçok ayakkabıya baktım, özellikle SRC ve çift yoğunluklu pu taban olması iyi olur diye düşünüyorum.
Fakat sonuçta hiçbirini deneyemeyeceğim, yorumlara bakarak da aldanmak istemiyorum.
Sürekli ayakta çalışacağım için ergonomik ve ortopedik olması, hafif ve rahat olması da çok önemli.
Ayağımı, topuğumu ağrıtmayacak çok rahat bir ayakkabı olsun istiyorum. Çelik burun vb. özelliklere hiç gerek yok, önemli olan yukarıdaki özellikler.
Bütçem 3 ay ve üzeri peşin taksit varsa 2500 TL, taksit yoksa en fazla 1500 TL olur.
İnternetten incelediğim ayakkabılar:
Örnek ürünler:
www.trendyol.com
www.trendyol.com
Daha uygun fiyata olan mekap vb. markaların da modelleri bulunuyor fakat yukarıda saydığım özellikleri karşılar mı bilmiyorum.
Kısacası Uvex model yukarıdaki ayakkabı alınır mı? Alınmazsa ne alınır?
Fastfood restorantında yağlı ve kaygan zeminlerde kaymayacak hafif, yazlık iş güvenliği ayakkabısı arıyorum.
İnternetten birçok ayakkabıya baktım, özellikle SRC ve çift yoğunluklu pu taban olması iyi olur diye düşünüyorum.
Fakat sonuçta hiçbirini deneyemeyeceğim, yorumlara bakarak da aldanmak istemiyorum.
Sürekli ayakta çalışacağım için ergonomik ve ortopedik olması, hafif ve rahat olması da çok önemli.
Ayağımı, topuğumu ağrıtmayacak çok rahat bir ayakkabı olsun istiyorum. Çelik burun vb. özelliklere hiç gerek yok, önemli olan yukarıdaki özellikler.
Bütçem 3 ay ve üzeri peşin taksit varsa 2500 TL, taksit yoksa en fazla 1500 TL olur.
İnternetten incelediğim ayakkabılar:
Örnek ürünler:

Uvex 1 Sport S1 Src 6599 Mavi Spor Esd Iş Ayakkabısı - Fiyatı, Yorumları
Uvex 1 Sport S1 Src 6599 Mavi Spor Esd Iş Ayakkabısı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.

Mekap Gripper Amur Gpr 153 S2 Kompozit Burun Src Iş Ayakkabısı - Fiyatı, Yorumları
Mekap Gripper Amur Gpr 153 S2 Kompozit Burun Src Iş Ayakkabısı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Kısacası Uvex model yukarıdaki ayakkabı alınır mı? Alınmazsa ne alınır?