Giyim Uvex içi polar dışı su itici mont (Amazon Germany) 900 TL

Arkadaşlar 187cm 98kg çok az göbek var. Sizce XL büyük gelir mi? Üretici ölçülerine baktım L bedene uygun gözüküyorum. Fakat alanların yorumlarından sanki XL de olabilir gibi geldi. Alanlardan destek bekliyorum:)
 
Arkadaşlar 187cm 98kg çok az göbek var. Sizce XL büyük gelir mi? Üretici ölçülerine baktım l bedene uygun gözüküyorum. Fakat alanların yorumlarından sanki XL de olabilir gibi geldi. Alanlardan destek bekliyorum:)
180 85kg XL bana biraz bol oluyor. Yeşilinden L aldım sen hesapla işte. Babam 197 150kg 4XL tam oldu.
 
188 138 2XL tam oldu. Hayatınızda hiç spor yapmadan bu olculerdeyseniz 3XL tam olur.
 
Kendimce ufak bir geri dönüş yapayım isterim. Montu -5 dereceye kadar (hissedilen daha da düşük) denedim. Mont ile ilgili verdiğim en net karar, kendimce, bu fiyata daha iyi bir mont alınamayacağıdır. Montun amacı sıcak tutmaktan öte ıslaklık ve rüzgar geçirmemek. -5 derece bir havada dahi altımda polar bir hoodie ile üşümedim. Hoodie de ahım şahım bir markanın 2000-3000TL’lik bir ürünü değil zamanında DeFacto Outlet’ten 300TL’ye aldığım bir ürün. Sıcak tutma kısmını bu hoodie hallederken mont rüzgar ve su geçirmeyerek dış etkenlerden korunmamı sağladı. Bu arada kara uzandım ve her tarafım ıslandı fakat hoodie ve saçımda herhangi bir ıslaklık oluşmadı. Uyarmam gerekir ki kilolu, kolay üşümeyen, kolay terleyen ve soğuk seven bir insanım. Sonuç olarak ben aradığımı buldum. Ankara ayazında beni rüzgardan ve sert soğuktan koruyabilecek bir mont. Yani benden geçer not aldı.


IMG_3130.png
IMG_3100.jpeg
 

Yeni konular

Geri
Yukarı