9 9544 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Haziran 2012 Mesajlar 7.016 Makaleler 46 Çözümler 5 Yer Dark Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2014 #11 Deaden dedi: Haha çöp forumlar mı ? @Enslaved eminim sen technopattan başka forumlarda gezinmemişsindir. Genişletmek için tıkla... Size iyi çöp forumlar diyelim biz en iyisi. @Enslaved
Deaden dedi: Haha çöp forumlar mı ? @Enslaved eminim sen technopattan başka forumlarda gezinmemişsindir. Genişletmek için tıkla... Size iyi çöp forumlar diyelim biz en iyisi. @Enslaved
Kuara Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2014 Mesajlar 1.180 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2014 #12 Deaden dedi: @Berkan ÖZGAN olaya müdahale et. Zaten bu ülkede adalet aramak genel evde bakire aramaya benzer. Genişletmek için tıkla... Kurallar açık eğer okursan ve dikkat edersen ceza almassın. Technopat Sosyal Kuralları | Technopat Sosyal
Deaden dedi: @Berkan ÖZGAN olaya müdahale et. Zaten bu ülkede adalet aramak genel evde bakire aramaya benzer. Genişletmek için tıkla... Kurallar açık eğer okursan ve dikkat edersen ceza almassın. Technopat Sosyal Kuralları | Technopat Sosyal
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 20 Mayıs 2014 #13 @ferman Sosyal'de ilerledikçe kuralları daha iyi anlayacaksınız. Deaden dedi: Sormayın beni susturmaya çalışıyorlar. Şuan sinirden gittim magnum aldım arkadaş ya o derece sinirliyim yani. Birkez daha en iyi forumun dona******** olduğuna ikna oldum. Genişletmek için tıkla... Donanım Haber sizi bekliyor, koşun! Son düzenleme: 20 Mayıs 2014
@ferman Sosyal'de ilerledikçe kuralları daha iyi anlayacaksınız. Deaden dedi: Sormayın beni susturmaya çalışıyorlar. Şuan sinirden gittim magnum aldım arkadaş ya o derece sinirliyim yani. Birkez daha en iyi forumun dona******** olduğuna ikna oldum. Genişletmek için tıkla... Donanım Haber sizi bekliyor, koşun!