Uyarı Puanı

Millerogness

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Kamu Sektörü
Açtığım bir konu içeriğinden "Yazım Kurallarına Uymayan Mesaj" adı altında bir uyarı aldım.
Buna şaşırmıyor ve açıkçası artık önemsemiyorum da.

Merak ettiğim şey şu; konu için uyarı puanı aldım, 2 saat sonra aynı konu için yeni bir uyarı durumu olduğunu gördüm.
Bu ceza bittiği için çıkan bir bildirim mi yoksa, moderatörün düzelttiği bir konu üzerinden tekrar bir ceza mı verildi onu anlayamadım. Çünkü zira ceza sonrası herhangi bir şekilde aktif olup bir paylaşımda bulunmadım forumda.

1.jpg
1A.jpg
1B.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Yazdığın mesaja sadece 1 uyarı atılabilir. Birden fazla hata yaptıysan diğer ceza profilinden verilir.
Teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için.
Açtığım konuda "aliexpress" ve "işlemci" yazmıştım, "AliExpress" ve "İşlemci" olarak düzeltilmiş.
Bundan uyarı aldım sanırım. O zaman önceki benzer ahmakça sebebiyet cezalar yüzünden profilden de uyarı verildi demek. Şaşırmıyorum. 🙂

Saçma sapan bir sistem açıkçası. 1 hafta uyarı almıştım sebebi ise virgül koyduktan sonra boşluk bırakıp cümleye başlamam gerekiyormuş, ne alaka ben de anlamadım. :)
Technopat Sosyal yıllardır bu şekilde. Bu kurallar sayesinde okunabilir ve kullanışlı bir yer. Kimseye ilk hatasında 1 hafta uyarı vermiyoruz. Aynı uyarıyı defalarca tekrar etmeye başlarsanız süreler artıyor. Kuralları lütfen daha detaylı okuyun.

Technopat Sosyal yıllardır bu şekilde. Bu kurallar sayesinde okunabilir ve kullanışlı bir yer. Kimseye ilk hatasında 1 hafta uyarı vermiyoruz. Aynı uyarıyı defalarca tekrar etmeye başlarsanız süreler artıyor. Kuralları lütfen daha detaylı okuyun.

Sağ olasın sayenizde TDK gibi oldum, yaklaşık 2 aydır uyarı almıyorum alıştık artık. :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı