Uydu alıcısı tavsiyesi

Tufur

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar F/P uydu alıcısı arıyorum.
Turkcell TV gibi kablosuz çanaksız internet ile bağlanıyor mu uydu kanallarına uydu alıcıları, inat box IP TV filan olmadan?

Bu model sanki yeterli gibi ama kabloyla bağlamak mı gerekiyor olayı nedir uydu alıcısının onu çözemedim, önerilere açığım.

Uydu alıcısı seçme sebebim internet paketlerinde geçiş yaparken illa TV üyelikli seçmem gerekiyor onun için uydu alıcısı alayım bundan kurtulayım dedim.

Bu attığınız uydu alıcısı değil. Android box. İnternet kullanarak IPTV ve uygulamalardan kanalları izleyebilirsiniz. İnternet olmadan TV kanalları izlemek mümkün değil. Uydu anteniniz varsa ; kablo bağlayarak kablo girişi olan cihazlar işinizi görür. IPTV de kullanacaksanız farklı cihazlar mevcut. Ayrıca attığınız cihazın sürümü eski alınmaz.

internet olsun internet kablosundan yana sıkıntım yok, uydu anten kablosu işi çıkarmayan bir şey mevcut mudur acaba

internet olsun internet kablosundan yana sıkıntım yok, uydu anten kablosu işi çıkarmayan bir şey mevcut mudur acaba
Android box lara bakabilirsiniz. İnatbox vb. gibi uygulamalar ve IPTV ile TV izleyebilirsiniz. Bütçenize göre attığınız cihaz benzeri alabilirsiniz. Android sürümü 10 ve üzeri cihazlar tercih edin. Mi box gibi cihazlara bakabilirsiniz. Farklı markalar olarak çok seçenek mevcut

inatbox iptv olmadan turkcell tv box gibi bir şey yokmudur? hdmi takılı, ethernet takılı bide şarj girişi takılı açıyorum izliyorum.

inatbox iptv olmadan turkcell tv box gibi bir şey yokmudur? hdmi takılı, ethernet takılı bide şarj girişi takılı açıyorum izliyorum.
Onun gibi hizmetler için firmalarla görüşmeniz gerekir. Tivibu,dsmart,bein vb. gibi. Üyelik aldıktan sonra cihaz üzerinden ya da uygulamasını box a yükleyerek izleyebilirsiniz.

Arkadaşlar F/P uydu alıcısı arıyorum.
Turkcell TV gibi kablosuz çanaksız internet ile bağlanıyor mu uydu kanallarına uydu alıcıları, inat box IP TV filan olmadan?

Bu model sanki yeterli gibi ama kabloyla bağlamak mı gerekiyor olayı nedir uydu alıcısının onu çözemedim, önerilere açığım.

Uydu alıcısı seçme sebebim internet paketlerinde geçiş yaparken illa TV üyelikli seçmem gerekiyor onun için uydu alıcısı alayım bundan kurtulayım dedim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

ben daha çok çanaktan kablo çekmeden çalışan uydu alıcısı var mı üyeliksiz ücretsiz onu merak ediyordum

1731043350687.png

Yine kabloyla bağlıyor uyduya bu videoda, kablosuz istiyorsam sanırsam türkcell tv gibi bir üyelik satın almam lazım başka yolu yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı