Uydu İnterneti Nedir?

Cern99

Megapat
Makaleler
2
Daha fazla  
Merhabalar, yazlıkta altyapı olmadığı için farklı yolları deniyorum. Uydu interneti diye bir şey duydum. Bu şey hakkında bilgisi olan aydınlatabilir mi? Alternatif varsa onları da söyleyebilirsiniz. Birçok kişiye yazlık için yararlı olacağını düşünüyorum. Teşekkürler.

Çanak anten ile verilen İnternet. Bazıları etraftaki antenler ile haberleşip ana cihazdan İnternet'i paylaştırırken bazı cihazlar direkt uydudan İnternet alıyor. Ayrıca çok masraflı ve kötü hava koşullarında sorun yasanabiliyor.

Çanak anten ile verilen İnternet. Bazıları etraftaki antenler ile haberleşip ana cihazdan İnternet'i paylaştırırken bazı cihazlar direkt uydudan İnternet alıyor. Ayrıca çok masraflı ve kötü hava koşullarında sorun yasanabiliyor.
Teşekkürler cevabın için. Bildiğin alternatif var mı internet için? Çünkü dediğim gibi altyapı yok.

@Cern99 dostum o sistem çok pahalı ve almak istediğin hızı alamayabilirsin. Eğer telefon güzel çekiyorsa VINN alabilirsin. Ya da Türk Telekom'a dilekçe ile altyapı başvurusunda bulunun.
Anladım hocam. O zaman Telefona ek paket alacağım gibi duruyor. Biraz tuzlu ama yapacak bir şey yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evinin çatısına çanak antene benzer küçük birşey takıyorlar antenden modeme kablo çekiyorlar bizim bina yeni olduğu için bizde taktırdık altyapı yapılana kadar 470tl falan verdik çanak+modem+ilk ay ücreti
Bizde modem vardı ama onla olmadı
12mbps download 2.20mbps upload ama download bazen 16 oluyor

Evinin çatısına çanak antene benzer küçük birşey takıyorlar antenden modeme kablo çekiyorlar bizim bina yeni olduğu için bizde taktırdık altyapı yapılana kadar 470tl falan verdik çanak+modem+ilk ay ücreti
Bizde modem vardı ama onla olmadı
12mbps download 2.20mbps upload ama download bazen 16 oluyor
Youtube'dan 480p video takılmadan izleniyor mu? Bir de kotası/aylık ücreti ne kadar?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı