Uydunet 24Mbps Sınırsız internette ping problemi

cool_omer

Hectopat
Daha fazla  
İnternetimde ping problemi bulunmakta. Normalde ping(oyunlarda) 50-60ms arası, speedtest.net'te ise 1-20ms arası fakat arada bir ping 300msye kadar çıkabiliyor. Bu normal internet gezintilerinde hissedilmiyor. Ama oyunlarda yüksek pingten dolayı atılıyorum. Hiç bir
problem yokken neden ping birden 300msye kadar çıkar ki? Uydunet kullanmadan önce doping kullanıyordum onda böyle bir sorun olmuyordu. Sorun neyden kaynaklıdır lütfen yardım edin arkadaşlar. Şimdiden hepinize teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı ağa bağlı başka bir cihaz var mı ?

Evet 2 bilgisayar var evde. Diğeri laptop wifi ile kullanıyoruz. Ama kullanım olmadığı zamanda bu sorun oluyor. Artı olarak interneti çok yorucu işlemlerde yapmıyoruz, internetten okey oynuyor annem.

Yardım edecek yok galiba

Kardeşim aynı sorun bende de var özellikle cs go da yani tahminim sorun uydunetle alakalı. Çözüm olarak modemi resetle ama bu geçiçi çözüm en fazla 3 gün dayanıyor. Kalıcı çözüm istiyorsan müşteri hizmetlerini ara fırçala pingini hızını sabitlesinler, bunu yapabilirler şahsen bende bir ara arıyacam. Selametle

Kardeşim aynı sorun bende de var özellikle cs go da yani tahminim sorun uydunetle alakalı. Çözüm olarak modemi resetle ama bu geçiçi çözüm en fazla 3 gün dayanıyor. Kalıcı çözüm istiyorsan müşteri hizmetlerini ara fırçala pingini hızını sabitlesinler, bunu yapabilirler şahsen bende bir ara arıyacam. Selametle

Böyle bir durumun başımıza gelmesi hayret verici bir şey. Uydunet kullanan bir çok insan memnun böyle problemleri olmuyor. Neyse yardımın için teşekkürler, eğer ararsan ve sorun çözülürse mesaj atarsın.

Arkadaşlar Uydunet adam gönderdi baktılar bilgisayarıma falan her şey normal dediler ama bu sorun hala devam ediyor, çözümünü bilen yok mudur şu koca forumda yav?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı