Uydunet CS:GO Ping Sorunu

Hatrick

Hectopat
Katılım
13 Kasım 2015
Mesajlar
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
HDD'em değişmeden öncerenk girdiğimde ping max 80 min 55 olurdu. HDD değiştikden sonra ( 1 tb den 250 GB'lik HDD'ye geçtim ) sabit 100 ping oluyor WTfast'la bi ara 80 yada60 a indiriyodum şimdi o da oyunu yazarken erro veriyor lütfen yardım edin.


NOT:internetim 50 megabit 4 upload ve lolde ping normal.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
HDD ile alakası yok. Oyun ayarlarından max pingi değiştirebilirsin yada hangi marka internet kullanıyorsan, orayı arayıp destek isteyebilirsin.
 
En fazla pingi 65 yaptığım halde 110 ping aldım ( en fazla ) en az 95 ve Uyduneti aradığımda bir sorun yok gayet uygun çalışıyor dediler ne yapacağımı bilmiyorum .
 
CS:GO için Türkiye sunucusu olmamasından ve Türkiye'deki internet hizmetinin berbat olmasından kaynaklanan bir sorun. WTFast diye bir program vardı. Bağlanacagınız sunucuya bağlanmadan önce bu programın sunucularına bağlanıyorsunuz ve daha az lag oluyor. Denemenizi öneririm.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı