Uydunet İnternet Kopma Sorununa Çözüm - Firmware Güncelleme

Hayır dostum. Tabiiki Wi-Fi'de de iyileştirmeler yapıyor FW güncellemesi. Ama Frimware güncellemek sadece Wi-Fi menzilini artırmak için yapılan birşey değildir.

Genel olarak arayüz değişikliği, menüye yeni eklemeler, sinyal değerlerinde iyileştirmeler, modeme yeni özellikler ve hatta modemin çalışma prensibini kökten dahi değiştirilebilir.

Ayriyeten sanırım modemde bulunan Güvenlik Duvarı'na güvenmek, artık tarihe karıştı. Bunu da kapatabilirsin. Zaten modemde ve ya internet kullanımında aşırı bir durum söz konusu olursa modem ışıklarından anlayabiliriz.

Merhaba arkadaşlar ben güncelleme yapmak istiyorum ama 62.*248.*80.*10 bu verdiğin adresi açmıyor. Netim ayrıca modem arayüze giriyorum firmware yükledim .bin uzantılı bir dosya fakat yükleme başarısız geçersiz dosya diyor. Bu neden olabilir acaba? Yardımcı olursanız sevinirim.

Ayrıca benim yazılım sürümüm 81.447.392110.729.024. Güncellememe gerek var mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar ben güncelleme yapmak istiyorum ama 62.*248.*80.*10 bu verdiğin adresi açmıyor. Netim ayrıca modem arayüze giriyorum firmware yükledim .bin uzantılı bir dosya fakat yükleme başarısız geçersiz dosya diyor. Bu neden olabilir acaba? Yardımcı olursanız sevinirim.

Ayrıca benim yazılım sürümüm 81.447.392110.729.024. Güncellememe gerek var mı ?

24 en son sürümdür ve kendiniz güncelleyemezsiniz. Otomatik güncellenir.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı