Uydunet Kaliteli Hizmet Veriyor mu?

hectorblack

Hectopat
Katılım
24 Nisan 2014
Mesajlar
22
Yer
Ankara, Turkey
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selam arkadaşlar.Ben şuan ttnet kullanıyorum hızından ve hizmetinden pek memnun değilim,anlaşmam da şuan bitmiş durumda.Uydunet'e geçmeyi düşünuyorum 50 mb download 4 mb upload 250 gb akk olan bir paketi var 89 lira ama bu hizmeti tam olarak yapılan bazı internet yorumlardan dolayı kaliteli olarak verebileceğinden korkmaya başladım.Sizce uydunet'e geçmeli miyim ne dersiniz? Teşeķkürler şimdiden.
 
Ben yıllarca Uydunet'i yerden yere vurdum. Çok kötüydü hizmeti. Ama 1 yıldır gayet güzel. Yeni üyelere taahhütlü çok iyi paketleri var. Şu an bendeki paket limitsiz internet 25 GB AKK + belgesel kanalları vs. 38 TL gibi bir şey olması lazım. 1 yıl taahhütlü.
 
Uydunet internet sistemi donanım olarak gerçekten çok kaliteli. Yaklaşık 4 senedir kullanıyorum ve arkadaşlarım yağmur yağdı rüzgar çıktı vs. diye netten düşüyorlar ama ben bir kere bile yaşamadım. İnternet hızı 10mbit ise gerçekten 10mbit hızı alıyorsun hiç bir sorun yaşamadım şimdiye kadar ve tavsiye ediyorum.
 
Bizim evde digitürk kullanılıyor ama kablonet altyapısı var sadece internet hizmetinden faydalanabiliyor muyuz?

Kablo TV hizmeti ile birlikte veriliyor malesef. Aylık 9.90tl fiyatı onunda.
4 senedir bende uydunet kullanıyorum. Ben de çok memnunum. :)

Senin bahsettiğin pakette kablo tv hizmeti içinde zaten. 50 Mbps’ye kadar 250 GB Ekosınırsız + Kablo TV = 89 tl :) (Uydunet Alana Kablo Tv Bedava kampanyası)

Türksat Uydu Haberleşme Kablo TV ve İşletme A.Ş. | TV, İnternet, Telefon
 
Son düzenleyen: Moderatör:
24 ay kalma sözü gibi bir durum var mı? Çünkü hizmetinden memnun kalmazsam pişman olmak istemiyorum.Anlaşma imzalamadan kullanabiliyor muyuz?

Linkini attığım kampanya 24 ay taahhütlü. Normal tarife ile abone olursan fiyat (uydunet+kablotv) 89 + 9.90 tl olacaktır.

Şimdi taahhütsüz alırsın, 2 ay denemiş olursun kampanya bitiş tarihi 31.12.2014.
Memnun kalırsan kampanyaya abone olup indirim almış olursun :)

Bir de unutmadan. Uydunet'in modemleri adsl modemlerden farklı.
Kendileri 175tl fiyatla satıyorlar. Kamyalarla 60tl peşin veya 72tl takisitli olarak veriyorlar bilgin olsun.
Sitesinden detaylı bakabilirsin yine :)
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı