Uydunet nasıldır?

Kasillas454

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, ben TTnet yerine uydunet bağlanmak istiyorum. Bunun bağlantı ücretleri ne kadar bide internet hızından memnun musunuz? Müşteri hizmetleri nasıl bilgi verirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bahsettiğiniz kesintiler ne sıklıkta oluyor ve ne kadar sürüyor? Ben de uydunete geçmeyi planlıyorum fakat kullanan herkes kesintilerden bahsediyor.

Galiba 5-6 yıldır uydunet kullanıyorum. Aslında Türksat TV için almıştık yanında internet bedava olunca başka bir sağlayıcıya gerek görmedik. İlk önce 1Mbit sınırsız tarifesini kullanmak zorunda kalmıştım. Kanser olmama ramak kalan yıllardı... Ankara'nın göbeğinde oturmamıza rağmen ilk aylarda onlarca kez şikayette ve arıza kaydında bulundum. Gelip inceliyorlardı ve " Sorun sizden değil bizden kaynaklanıyor. En kısa sürede düzelteceğiz. Tahminen bu akşama kadar hallolur." diyorlardı. İlk ay her gün sadece 1-2 saat internet oluyordu. Sonra düzeldi, taahhütü iptal ettirip dava açacağımı söyleyince yaklaşık aynı fiyattan 20Mbit'e (50 GB AKN sonrası 3Mbit) geçtim. Şu anda da AKN'yi geçip hız düşünce 2-3 boyunca kesinti oluyor, hız sapıtıyor.
En ucuz seçenek bu olduğu için kullanıyorum. Diğer internet sağlayıcılarının da farklı olduğunu düşünmüyorum, o yüzden değiştirmiyorum. Müşteri hizmetleriyle konuşmaktan da gına geldi. İnsan alışıyor bir süre sonra. :esne:

Uydunet kullanan çok kişiden çok iyi yorumlar duydum. Tavsiyem geçmen. Altyapısı var ise geç ve kafan rahat etsin. Eğer yok ise SüperOnline tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı