Uydunet Nasıldır?

Blecade

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Uydunet nasıldır? İnternet yayıncılığı için uygun tarifeleri var mı? Daha da önemlisi kesintiler yaşanıyor mu veya hizmet kalitesi vb. iyi midir?

Kesinti yaşadığınız bölgeyle alakalı. Bende hiç kesinti olmuyor. Müşteri hizmetlerini arama gereği duymadım. İnternet yayıncılığı için 4 mbit Upload hızı olan tarifeler 50 mbit indirme hızlı tarifelerden başlıyor. Ama binanızda Superonline ya da Vodafone Fiber varsa onları seçin.

Malesef fiber bağlantı bulunmuyor. Zaten bu yüzden Uydunet' e geçmeyi düşündüm. Fiber döşediler ama aktif etmediler nedense. Ankara Gazi Osman Paşa' da oturuyorum.

25MBps - 2MBit Upload - 150GB AKK - 70TL bu tarife yayıncılık için uygun mu?

Kendileri seyyar firma olarak tabir edilen dolandırıcı bir firmadır. Geçmeni kesinlikle tavsiye etmiyorum. Beni TTNET den aradıklarını söyleyerek bir şekilde kendi şirketlerine kaydettirdiler. İptalini vermek için gitmediğim yer kalmadı, müşteri hizmetleri ise telefonlarımı açmadı. En son Türk Telekomdan bir şekilde iptal ettirdim.

Fiyatı biraz fazlaymış yoksa onu bende düşündüm :LOL:

250 Kota değil ayrıca, AKK.

AKK = Adil Kullanım Kotası

Kendileri seyyar firma olarak tabir edilen dolandırıcı bir firmadır. Geçmeni kesinlikle tavsiye etmiyorum. Beni TTNET den aradıklarını söyleyerek bir şekilde kendi şirketlerine kaydettirdiler. İptalini vermek için gitmediğim yer kalmadı, müşteri hizmetleri ise telefonlarımı açmadı. En son Türk Telekomdan bir şekilde iptal ettirdim.

Uydunet'in Türk Telekom ve TTNet hizmetleriyle hiç ilgisi yok. Telefonla arayıp abone almaya çalıştıklarını da hiç duymadım. Müşteri Hizmetleri numarasını 2 kez aramam gerektiği ikisinde de işimi 3-4 dakika içerisinde hallettim. Birisinde servis gelmesine ihtiyaç oldu ve aynı gün geldiler. Sanırım Uydunet ile farklı bir firmayı karıştırıyorsunuz.

Hayır, karıştırmıyorum. Ben size başıma gelenleri anlattım tercihinizin hangi yönde olacağı size kalmış.

Hayır, karıştırmıyorum. Ben size başıma gelenleri anlattım tercihinizin hangi yönde olacağı size kalmış.

Uydunet'in servisini Türk Telekom'a gidip iptal edemezsiniz, böyle bir ihtimal yok. Uydunet hizmetlerini sadece Kablo TV şebekesi üzerinden hizmet veriyor. Türk Telekom'un da bu şebeke ile hiçbir bağı yok. Uydunet'in Türk Telekom'dan ADSL al/sat yapan firmalar gibi bir hizmeti olmadığı için söylediğiniz gibi bir süreç yaşama şansınız yok. Sanırım başka bir firmayla karıştırıyorsunuz çünkü anlattığınız tamamen imkansız bir senaryo.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı