Uydunet Upload Sorunu

• Konuyu başlatan MAG
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 3.305

MAG

Kilopat
Daha fazla  
Dün Nitro Upload paketi satın aldım ancak hızım yükselmiyor. 10 MB/s hız almam gerekirken en fazla 1.2MB/s hız alıyorum. Uydunet'e sorunu bildirdim ancak kendilerinden kaynaklı olmadığını belirttiler. Konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum.
Modem: Netmaster CBW-383ZN

Son düzenleyen: Moderatör:
Nitro Upload paketi, upload hızınızı 10Mbps'e çıkartır. 10Mbps ise yaklaşık 1.28MB/s eder. 10MB/s hız alabilmek için 80Mbps upload hızına sahip olmanız gerekmekte.

Terim farklılıkları için bu konuya göz atabilirsiniz:

MBps ve Mbps Terimlerinin Farkı
Ben daha önce de bu paketi aldım ve Steam'dan saniyede 10 Mb indiriyordu. Şu anda 1.2 Mb indiriyor.

Upload indirme hızına etki etmez. Adi üstünde yükleme hızı. Upload paketi alıp steamdan hızlı oyun indirme düşüncesi güzelmiş açıkçası.

Ben daha önce de bu paketi aldım ve Steam'dan saniyede 10 Mb indiriyordu. Şu anda 1.2 Mb indiriyor.
Maalesef yanlış paketi satın almışınız. Nitro Upload paketi sadece Upload yani yükleme hızınızı artırır. İndirme hızınızı artırmaz. İndirme hızını artırmak için ismi "Nitro" olan paketi satın almanız gerek.

Servisler - Nitro | Kablo

Servisler - Nitro Upload | Kablo

Servisler - Nitro Plus | Kablo

Buralardan detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı