Mert Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Haziran 2012 Mesajlar 6.873 Makaleler 9 Çözümler 49 3 Şubat 2014 #11 Kaan Burunkaya dedi: Valla bekleyemiyeceğim, yarın gidiyorum. Yanımızda uydunet bayisi var, tekrar abonelik alacağım, gelecekleri yok çünkü. Genişletmek için tıkla... Onlar gelirler, siz rahat olun. Ayrıca Kablo TV zorunlu evet. Ayda 9 TL. Uydunet'ten memnun kalırsınız.
Kaan Burunkaya dedi: Valla bekleyemiyeceğim, yarın gidiyorum. Yanımızda uydunet bayisi var, tekrar abonelik alacağım, gelecekleri yok çünkü. Genişletmek için tıkla... Onlar gelirler, siz rahat olun. Ayrıca Kablo TV zorunlu evet. Ayda 9 TL. Uydunet'ten memnun kalırsınız.
K Kaan Burunkaya Hectopat Katılım 26 Ağustos 2012 Mesajlar 103 Yer Ankara 3 Şubat 2014 #12 Bugün mail attım, ayın 29 unda aramışlar, saat 11 de, ben o saatte rüya görürken. Neyse bugün gittik başvuru yaptık, yarın gelecekler.
Bugün mail attım, ayın 29 unda aramışlar, saat 11 de, ben o saatte rüya görürken. Neyse bugün gittik başvuru yaptık, yarın gelecekler.
J jmemarketing Hectopat Katılım 4 Şubat 2014 Mesajlar 1 4 Şubat 2014 #13 Bildigim kadari ile 3 gun suruyor? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Şubat 2014
K Kaan Burunkaya Hectopat Katılım 26 Ağustos 2012 Mesajlar 103 Yer Ankara 5 Şubat 2014 #14 Evet son duruma göre, kara haber almış bulunuyorum. Adam geldi kablo falan çekilecek dedi, taa ordan delinecek burdan geçecek falan iş yine uzadı. - - - Güncellendi - - - Evet beyler saat 2 civarı geldiler. Tesisat falan modemi, teledünya bağlayıp gittiler. İnternet geldi hız çok stabil. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Şubat 2014
Evet son duruma göre, kara haber almış bulunuyorum. Adam geldi kablo falan çekilecek dedi, taa ordan delinecek burdan geçecek falan iş yine uzadı. - - - Güncellendi - - - Evet beyler saat 2 civarı geldiler. Tesisat falan modemi, teledünya bağlayıp gittiler. İnternet geldi hız çok stabil.