Çözüldü Ubisoft Connect Uygulama çöküyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

nelielwashere

Centipat
Makaleler
1
Selamlar,
Artık bıkmış bulunmaktayım. AC: Origins'i hiç oynayamama rağmen sadece 2 saat oynama sürem oldu lanet olası oyun donuyor kasıyor açılmıyor. Şimdi de Odyssey oynayacağım bu sefer de Ubisoft Connect crash veriyor. Sabrım tükenmiş durumda sorunun çözümünü bilen var mıdır?

1736025273443.png

Çözüm
Bu çözümü uyguladım fakat çalışmadı Ubisoft Connect'e girmek için Ethernet'i kapatıp uygulamayı açıyorum sonra etherneti geri açıyorum girebiliyorum fakat bilgisayarı yeniden açtığımda connecti silip tekrar kurup tekrar Ethernet'i kapatıp girmem gerekiyor bu da çok sinir bozucu.
Bir kez VPN ile girmeyi deneyin hocam. Sonrasında VPN açmadan da girebiliyorsunuz, uğraşmazsınız sürekli.
Ubisoft Connect’i yönetici olarak çalıştır, oyun dosyalarını doğrula, gereksiz uygulamaları kapat, grafik ayarlarını düşür ve sistem gereksinimlerini kontrol et.

Dostum bu sisteme rağmen oyun açılmıyorsa, önce güç yönetimi ayarlarını yüksek performansa al ve Ubisoft Connect'te oyun dosyalarını doğrula. Eğer hâlâ sorun varsa, oyunu uyumluluk modunda çalıştırmayı dene. GeForce Experience ile oyun ayarlarını optimize edebilirsin. Ayrıca RTX 4060 Ti sürücülerini güncelle ve arka planda çalışan gereksiz uygulamaları kapat. Bu adımlar sorunu çözmezse, oyunu yeniden yüklemeyi deneyebilirsin.

Sistemle alakası yok bu sorunun. Oyunla falan da alakalı değil. Genel bir sorun. Ubisoft’un sitesinde de çözümü var.

Bende de bu hata vardı ve çözüm işe yaramamıştı. Eğer sizde de yaramadıysa internetinizde güvenli arama filtresi var demektir. Filtre Ubisoft Connect’i etkiliyor. VPN ile Ubisoft Connect’i açıp VPN’i kapatıp kullanabilirsiniz. Ben de böyle kullanıyorum.

Dostum bu sisteme rağmen oyun açılmıyorsa, önce güç yönetimi ayarlarını yüksek performansa al ve Ubisoft Connect'te oyun dosyalarını doğrula. Eğer hâlâ sorun varsa, oyunu uyumluluk modunda çalıştırmayı dene. GeForce Experience ile oyun ayarlarını optimize edebilirsin. Ayrıca RTX 4060 Ti sürücülerini güncelle ve arka planda çalışan gereksiz uygulamaları kapat. Bu adımlar sorunu çözmezse, oyunu yeniden yüklemeyi deneyebilirsin.

Bunlar ile ilgili bir sorun değil.

Sistemle alakası yok bu sorunun. Oyunla falan da alakalı değil. Genel bir sorun. Ubisoft'un sitesinde de çözümü var.

Bende de bu hata vardı ve çözüm işe yaramamıştı. Eğer sizde de yaramadıysa internetinizde güvenli arama filtresi var demektir. Filtre Ubisoft Connect'i etkiliyor. VPN ile Ubisoft Connect'i açıp VPN'i kapatıp kullanabilirsiniz. Ben de böyle kullanıyorum.

Bu çözümü uyguladım fakat çalışmadı Ubisoft Connect'e girmek için Ethernet'i kapatıp uygulamayı açıyorum sonra etherneti geri açıyorum girebiliyorum fakat bilgisayarı yeniden açtığımda connecti silip tekrar kurup tekrar Ethernet'i kapatıp girmem gerekiyor bu da çok sinir bozucu.

Bir kez VPN ile girmeyi deneyin hocam. Sonrasında VPN açmadan da girebiliyorsunuz, uğraşmazsınız sürekli.

Çözüm

Teşekkür ediyorum, VPN açıp girdim Ubisoft Connect kendini güncelleştirdi arayüz falan iyileşti hesabımı girip yeniden başlattım VPN kapalı bir şekilde girebiliyorum artık. Başarım sorunları da düzeldi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı