Intel® Tiger Lake core™ i5-11400H 6C/12T; 12MB l3;
Merhaba Windows 7'yi kullanmayı seviyorum ancak malum uygulamaların çoğu destek vermiyor, Windows 7'yi güncel uygulamaları ve oyunları kullanabileceğim şekilde kurma şansım var mı bununla ilgili modlanmış bir versyonu var mıdır?
Merhaba Windows 7'yi kullanmayı seviyorum ancak malum uygulamaların çoğu destek vermiyor, Windows 7'yi güncel uygulamaları ve oyunları kullanabileceğim şekilde kurma şansım var mı bununla ilgili modlanmış bir versyonu var mıdır?
Direkt Windows 7 sevgisi hem nostajik hem de ben Windows 7 kullanırken daha rahat ediyorum ama Adobe uygulamaları olsun oyunlar olsun desteklemediği için kullanamıyorum, kullanabileceğim bir versyonunu bulsam aşırı sevinirim...
Her şeyden önce Windows 7' yi bilgisayarınız tam kapsamlı çalıştırmaz.
Güncel sistemlere Windows 7 kurulması performans, uyuşmazlık, sürücü desteği konusunda sorun yaşatır.
(Evet Windows 7 çok nostaljik ve görünümü çok güzel. )