Uygulama düzgün olarak abaşlatılamadı 0xc000007b hatası

Dance4LifeTR

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim. İşletim sistemim windows 7 ultimate 64bit.
Planetside 2 isimli online oyunu indirdim ve oyunu açmaya çalışırken bu hatayı alıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
NetFramework sürümleriniz kontrol edin ve güncelleyin tekrar deneyin veyahut c++ eklentileri var ise oyunun onları kurun kardeşim.

NetFramework 4.5 e günecelledim işe yaramadı. Oyun online olduğu için zaten eklentileri kendi yüklüyor. Malesef hatayı almaya devam ediyorum :(

Verdiğin linkten DirectX i indirdim daha yeni bir sürümü veya aynı sürümün zaten yüklü olduğunu söylüyor şimdi 2. verdiğiniz linki inceliyorum inşallah olur :).
Ekran Alıntısı.PNG

İşe yaramadı all in one programı ile eksik olan herşeyi kurdum. Dependency walker ile oyun için eksik dll leri buldum ve system 32 ve syswow64 e aktardım. Fakat hala aynı hatayı alıyorum kafayı yiyeceğim :D

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı