Daha fazla
- Meslek
- Bilgi Teknolojileri Bölge Uzmanı
Eminim bu hata ile bir çoğumuz karşılaşmıştır ki bunlardan bir tanesi de benim. Çok fazla araştırdım sebepleri hakkında hatta bu hata ile ilgili @Recep Baltaş bey bir konu açtı gayet güzel anlaşılır ve işe yarar. Sorunun kaynağı aslında hepimizin bildiği eksik ya da bozuk DLL dosyaları. Hata ile çoğu çözüm önerilerinde İnternet'ten indirilen DLL'lerin SysWow64 ya da System32 klasörlerine atılması yönünde, ben de aynı şeyleri denedim tam çözüm buldum derken başka bir programda sorun çıkıyor. Microsoft yeni işletim sisteminde bazı eski DLL dosyalarına yer vermiyor ya da kurulum aşamasında kopyalanan DLL dosyaları hatalı çıkabiliyor. Neyse açıklama kısmı bayağı uzun sürdü şimdi çözüme gelelim. Ben sorunu Microsoft'un sitesinde yer alan;
- Microsoft Visual C++ 2005 Redistributable Package (Sisteminiz 64 bit ise X64 Sürümünü 32 bit ise x86 sürümünü kullanın)
- Microsoft Visual C++ 2008 Redistributable Package (Sisteminiz 64 bit ise X64 Sürümünü 32 bit ise x86 sürümünü kullanın)
- Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable Package (Sisteminiz 64 bit ise X64 Sürümünü 32 bit ise x86 sürümünü kullanın)
- Microsoft Visual C++ 2012 Redistributable Package (Sisteminiz 64 bit ise X64 Sürümünü 32 bit ise x86 sürümünü kullanın)
- Microsoft Visual C++ 2015 Redistributable Package (Sisteminiz 64 bit ise X64 Sürümünü 32 bit ise x86 sürümünü kullanın)
Son düzenleyen: Moderatör: