Merhaba. Ben BT öğretmeniyim ve branşımla alâkalı bir Instagram hesabı açmak istiyorum. Kendi bildiğim konularda videolar çekeceğim ancak güncel kalmak da önemli. Yapay zeka, yeni uygulamalar veya uygulamaların güncel özelliklerini de takip edip bu bilgileri de paylaşmak istiyorum. Sosyal medyada böyle sayfaları incelediğimde ise gördüğüm şey hepsinin çok benzer içerikleri çok benzer bir şekilde paylaşıyor olmaları. Buradan da kendimce çıkardığım sonuç bu insanlar kaynaklarını çok doğru seçmişler ve sürekli güncel içerik üretebiliyorlar. Özellikle yapay zeka uygulamaları ve eklentileri konusunda güncel kalabilmeleri dikkatimi çekiyor. Ben de belli kaynakları takip ediyorum ancak yetersiz olduğunu düşünüyorum. Bu gibi içerikleri doğru zamanda öğrenip üretmek için bildiğiniz kaynaklar varsa önerilerinizi rica ediyorum.
Örneğin aşağıdaki gibi sayfalar çok süre geçmeden yeni içerikler üretiyor. Bu tarz içerikler için hangi kaynaklardan öğrenme gerçekleştirebilirim?
ogretmencocuk
teknotaci
digitalreporttr
ekinkollama
Örneğin aşağıdaki gibi sayfalar çok süre geçmeden yeni içerikler üretiyor. Bu tarz içerikler için hangi kaynaklardan öğrenme gerçekleştirebilirim?
ogretmencocuk
teknotaci
digitalreporttr
ekinkollama
Son düzenleyen: Moderatör: