Uygulamalar açılmıyor

Xenthal

Decapat
Katılım
15 Şubat 2019
Mesajlar
1
Hepinize merhabalar, arkadaşlar benım içinden çıkamadığım bir durum var. Öncelikle bilgisayarıma format attım CS:GO'da maçın ortasında yanıt vermeyip veya maça bağlanamadığımdan dolayı sonra format attım dediğim gibi fakat gene aynı sorunlar olmaya başladı Steam yüklüyorum donuyor Origin yüklüyorum açılmıyor tıklıyorum bir şey olmuyor SSD'de de aynı sorun var sanırım nasıl düzeltirim bunu? Ek olarak Steam ve Origin programlarından oyun dahi indiremıyorum. Harddiskle kaynaklı bır sorun olduğunu düşünuyorum yardım edersenız çok mınnettar olacağım. Formattan sonra tekrar CS yükledım.

369628


Yükleme bittiği halde boyle kaldı. Yenı hardisk almayı düşünuyorum fakat eğer benım beceriksizliğimden kaynaklı bir sorun varsa bosuna para harcamaya gerek yok diye düşünuyorum sizce ne yapmalıyım?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Exe türündeki dosyalara tıkladığınız halde açılmıyorsa farkında olmasan zararlı yazılım sokmuş olabilirsiniz sisteminize. Format attığın anda bu problemin var olduğunu sanmıyorum.
Sonradan bilgisayarına kurduğun programlara ve özellikle nereden - hangi kaynaktan indirdiğine dikkat et. Kaspersky ile taramaya sokabilirsiniz. Virüs programı kullanmıyorsanız bile yabancı kaynaklardan indirdiğiniz dosyaları VirüsTotal gibi sayfalarda kontrol edebilirsiniz.

Yeni disk almadan HD Tune gibi yazılımlar ile sağlık testi yapıp burada paylaşabilirsiniz. Harddiskiniz 6-7 yıl gibi kullanım sürelerine ulaştıysa düşünmeden değiştirebilirsiniz.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı