Uygulamalar bazen yanıt vermiyor

SharpeX

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 7 - 7700X - ASUS DUAL RTX 4070 - HYPERX FURY 16x2 6000MHZ RAM - Kingston 1TB 7000/5000MB/S M.2 SSD
Ara sıra bilgisayarımda uygulamalar yanıt vermiyor. Görev çubuğu yanıt vermiyor, programı sonlandır diyorum, sonlandırmıyor. Görev yöneticisini açıyorum, bu sefer o yanıt vermiyor. Bilgisayar yavaş açılıyor. Bunun çözümünü bilen varsa yazarsa sevinirim. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
SSD alacan bu kadar.

Nadir olarak görülen TechnoTroll'den bir tane daha, HDD ile Windows 10 kullandım yavaşlık çektim ama arkadaşın dediği gibi yanıt vermiyor sorunu yaşamadım, adam yazmış yanıt vermiyor sorunu var demekki CPU, RAM kullanımı aşırı derecede yüksek.

Ara sıra bilgisayarımda uygulamalar yanıt vermiyor. Görev çubuğu yanıt vermiyor, programı sonlandır diyorum, sonlandırmıyor. Görev yöneticisini açıyorum, bu sefer o yanıt vermiyor. Bilgisayar yavaş açılıyor. Bunun çözümünü bilen varsa yazarsa sevinirim. :)

Eğer bilgisayarın kötüyse Windows 8.1'e geç.

Bilgisayarımın özellikler: 1050 GTX ekran kartı 16 GB RAM i7 7700 HQ CPU 1TB HDD ve ayrıca evet işlemcim %100 kullanılıyor genellikle 16 GB RAM olmama rağmen %60 bellek kullanımı olabiliyor virüs taraması yaptım Kaspersky ile bir şey çıkmadı.

Diskimde genellikle %100 kullanılıyor.

Bilgisayarımın Özellikler: 1050 GTX Ekran Kartı 16GB RAM i7 7700 HQ CPU 1TB HDD Ve Ayrıca Evet İşlemcim %100 Kullanılıyor Genellikle 16Gb ram olmama rağmen %60 bellek kullanımı olabiliyor Virüs Taraması Yaptım Kaspersky ile birşey çıkmadı
Görev yöneticisinde en çok Ram ve CPU kullanan uygulamaları atar mısın?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı