Uygulamalar Görev Tepsisinden Gizlenebilir mi?

Malekith

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Windows 7'nin görev tepsisini açık şekilde tutuyorum, ok ile açılmasını sevmiyorum ama böle de çok sade durmuyor. Örneğin IDM zaten arka planda sürekli olarak çalışırken birde burada görünmesinin bir yararı yok, kapatsam dahi internetten bir şey indirdikten sonra tekrar açılıyor ve ayarlarında da gizleme seçeneği yok. Bunları başka bir yerden gizleyemez miyim?

görev yepsisi.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Görev çubuğu ayarlarında, görev çubuğunda hangi simgelerin görüneceğini seçin ayarı var. Windows 7'de o sol tarafa bakan ok tuşuna basıp özelleştir demeniz yeterli pencere için. Bana kalırsa hepsi görünsün. Arkaplanda neler döndüğü her zaman gözünüzün önünde olsun.

Windows 7'nin görev tepsisini açık şekilde tutuyorum, ok ile açılmasını sevmiyorum ama böle de çok sade durmuyor. Örneğin IDM zaten arka planda sürekli olarak çalışırken birde burada görünmesinin bir yararı yok, kapatsam dahi internetten bir şey indirdikten sonra tekrar açılıyor ve ayarlarında da gizleme seçeneği yok. Bunları başka bir yerden gizleyemez miyim?

Eki Görüntüle 456493
Buradan nasıl yapılacağını öğrenebilirsin.

Dediğiniz şeyler yalnızca görev tepsisi çubuğu aktifken oluyor, o gizle/göster çubuğunu devre dışı bırakıp hepsini menüde görünür hale getirdiğimde çalışmıyor. Ekran görüntülerinde anlarsınız demek istediğimi.
tcp1.PNG

tcp2.PNG

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı