Merhaba arkadaşlar benimbir sorunum var. Bugün ınternetteki çoğu sitede (Outlook, Instagram, Facebook dahil) bir şey yaptığım tekrar deneyiniz hatası veriyor. Bunun hiçbir çaresini bulamadım. Ne yapmalıyım?
Öncelille teşekkür ederim tüm dm kutum gitti gözükmüyor birde ben fbden girmeye çalştm instagram hesabıma oda olmadı. Microsoftda outlookada giremiyordm şimdi girdm. Sizdede aynı problem oldu mu? Ve Bilgisayarda hep bir sorun oluştu diyor Instagram DM kutusunda
Bazı İnstagram kullanıcıları DM'den mesaj gönderemiyor. Bunun ardından insta çöktü mü araştırılıyor. İnstagram çöktü mü? 3 Kasım İnstagram DM yazışma çöktü mü, neden hata veriyor? İnstagram DM hatası nedir, çözümü nasıl yapılır? İnstagram bugün çöktü mü? İnstagram DM kutusu neden açılmıyor? İşte...
İnstagram çöktü mü? Bugün insta çöktü mü neden açılmıyor? 3 Kasım İnstagram DM çöktü mü? 3 Kasım DM neden açılmıyor? soruları gündemin merak edilen konuları arasında yer alıyor. İnstagram DM 'den mesaj göndermek isteyen kullanıcılar akış oluşturulamadı hatası alıyor. Peki, İnstagram çöktü mü? 3...
www.haberler.com
Muhtemelen işe yaramaz ama Instagram'ın önbelleğini silmeyi deneyebilirsiniz.
ayarlar > genel > uygulamalar ve bildirimler > Instagram > Depolama/Önbelleği temizle > önbelleği temizle
Önemli not: Verileri temizle'ye basmayın. Bu uygulamada hesabın kapanmasına ve ilk yüklenmiş haline dönmesine sebep olur. Dikkatli olun
Geçtiğimiz haftalarda çöken ve saatlerce ulaşılamayan Instagram yeniden çöktü. Hatırlarsanız 4 Ekim günü Facebook (Meta) servislerine erişimde problem yaşanmış, birçok kullanıcı Twitter ve alternatif sosyal ağlara akın etmişti. Şirket, saatler süren problem sebebiyle oldukça fazla değer de...