Uygulamalar hata veriyor

Karahanssss

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar benimbir sorunum var. Bugün ınternetteki çoğu sitede (Outlook, Instagram, Facebook dahil) bir şey yaptığım tekrar deneyiniz hatası veriyor. Bunun hiçbir çaresini bulamadım. Ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Mesela komple böyle dm kutusu gitti
Fotoğrafını atabilirseniz yardımcı olmaya çalışırım bilgim elverdiğince :)
Öncelille teşekkür ederim tüm dm kutum gitti gözükmüyor birde ben fbden girmeye çalştm instagram hesabıma oda olmadı. Microsoftda outlookada giremiyordm şimdi girdm. Sizdede aynı problem oldu mu? Ve Bilgisayarda hep bir sorun oluştu diyor Instagram DM kutusunda
Fotoğrafını atabilirseniz yardımcı olmaya çalışırım bilgim elverdiğince :)
Mesajda atamıuorum dmden...

Dosya Ekleri

• Screenshot_20211103-212728.png
    Screenshot_20211103-212728.png
    133,7 KB · Görüntüleme: 42

Bu Siteden bakabilirsiniz.

Ben instagrama pek sık giren biri değilim ama sanırım sizinle alakalı bir problem değil sadece. Facebook Server'larında sıkıntı var.

Muhtemelen işe yaramaz ama Instagram'ın önbelleğini silmeyi deneyebilirsiniz.

ayarlar > genel > uygulamalar ve bildirimler > Instagram > Depolama/Önbelleği temizle > önbelleği temizle

Önemli not: Verileri temizle'ye basmayın. Bu uygulamada hesabın kapanmasına ve ilk yüklenmiş haline dönmesine sebep olur. Dikkatli olun

Evet, emin olduk. Instagram çökmüş.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı